Penya Barcelonista de Lisboa

dimecres, de juliol 28, 2010

Calendari digital Barça 2010-2011


Actualitza el teu calendari i no et perdis cap partit del FC Barcelona


Donades les característiques de la Lliga espanyola, és impossible saber els horaris dels partits del Barça amb molta antelació. La majoria de les ocasions es coneix la data i hora del partit pocs dies abans del mateix.
Això és una font de confusió per als nostres Barça Fans. Per aquest motiu hem estat treballant una aplicació que actualitzi automàticament el teu calendari personal amb l’horari del partit quan es faci públic. El projecte ha estat desenvolupat amb l’empresa Flogs.

Calendari Digital Barça. Com funciona?

Per instal·lar el programa, el primer pas és clicar a la icona de flogs, allà omplirem el camp del nostre email i clicarem sobre “afegir al meu calendari”. Posteriorment es descarregarà l’aplicació a la plataforma seleccionada. Flogs funciona per PC, Mac, PDA, iPhone i Smartphones, i és compatible amb Outlook, iCal, Windows Live, calendari Gmail, Yahoo i moltes altres plataformes.
Un cop descarregat, apareixeran automàticament tots els partits al nostre calendari.

Els fans hauran de fer atenció als events amb data “per confirmar”, els quals apareixeran en dates aproximades i s’aniran actualitzant a mesura que el club vagi coneixent els horaris definitius.

http://www.fcbarcelona.cat/web/catala/zona-fcb/flogs/index.html
4 Comments:

Publica un comentari a l'entrada

Links to this post:

Crear un enllaç

<< Home