Penya Barcelonista de Lisboa

dimecres, de juliol 21, 2010

Els sopars de família, en marxa -Las cenas de familia, en marcha


Els sopars de família, en marxa

L’equip dirigit per Josep Guardiola ha iniciat una nova dinàmica de grup: els àpats vespertins. Cada dia, un cop finalitzen els entrenaments, els futbolistes i el cos tècnic sopen plegats. Dimarts va ser el primer.


Aliments rics en hidrats de carboni. Això és el que es troben els futbolistes que estan realitzant la pretemporada amb el primer equip del FC Barcelona quan s’asseuen a taula al vespre. Al voltant de les 21.00 hores, després de la doble sessió de treball diària que Guardiola els prepara, els jugadors sopen junts a la Ciutat Esportiva Joan Gamper i recuperen forces.

Estrenats dimarts

Dimarts a la nit, després de la primera jornada d’entrenaments , els components de la plantilla van compartir el primer sopar junts. Jugadors i cos tècnic van asseure’s a taula plegats. Una dinàmica que aquesta pretemporada es repetirà cada dia fins que l’equip marxi a l’Àsia per realitzar la gira.

Prioritats: el grup i l’alimentació

Amb aquesta iniciativa, el cos tècnic pretén que els seus jugadors facin grup, però també supervisar la seva alimentació. I és que el menú que els futbolistes es troben cada vespre a taula és ric en hidrats de carboni, propicis per reposar-se de l’esforç realitzat durant el dia a la gespa del camp número u de la Ciutat Esportiva i per descansar millor a la nit.

Tot controlat

Els Serveis Mèdics del club i els nutricionistes del primer equip no deixen res a la improvisació. I sobretot un element tan important com és la dieta dels futbolistes. És per aquest motiu que el menú que els cuiners preparen per servir a taula està supervisat en tot moment pels metges del conjunt de Guardiola.

------


Las cenas de familia, en marcha

El equipo dirigido por Josep Guardiola ha iniciado una nueva dinámica de grupo: las cenas. Cada día, una vez finalizan los entrenamientos, los futbolistas y el cuerpo técnico cenan juntos. El martes fue la primera.


Alimentos ricos en hidratos de carbono. Esto es lo que se encuentran los futbolistas que están realizando la pretemporada con el primer equipo del FC Barcelona cuando se sientan a la mesa por la noche. Sobre las 21.00 horas, tras la doble sesión de trabajo diaria que Guardiola les prepara, los jugadores cenan juntos en la Ciutat Esportiva Joan Gamper y recuperan fuerzas.

Estrenadas el martes

El martes por la noche, tras la primera jornada de entrenamientos , los componentes de la plantilla compartieron la primera cena juntos. Jugadores y cuerpo técnico se sentaron a la mesa juntos. Una dinámica que en esta pretemporada se repetirá a diario hasta que el equipo viaje a Asia para realizar la gira.

Prioridades: el grupo y la alimentación

Con esta iniciativa, el cuerpo técnico pretende que sus jugadores hagan grupo, pero también supervisar su alimentación. Y es que el menú que los futbolistas se encuentran cada noche en la mesa es rico en hidratos de carbono, propicios para reponerse del esfuerzo realizado durante el día en el césped del campo número uno de la Ciutat Esportiva y para descansar mejor por la noche.

Todo controlado

Los servicios médicos del club y los nutricionistas del primer equipo no dejan nada a la improvisación. Y mucho menos un elemento tan importante como es la dieta de los futbolistas. Es por este motivo que el menú que los cocineros preparan para servir en la mesa está supervisado en todo momento por los médicos del conjunto de Guardiola.

4 Comments:

Publica un comentari a l'entrada

Links to this post:

Crear un enllaç

<< Home