Penya Barcelonista de Lisboa

divendres, de desembre 29, 2006

L'any més golejador de Ronaldinho











L'any més golejador de Ronaldinho


El 2006 que ara acaba ha coronat Ronaldinho com el màxim golejador del Barça. L'encert en els llançaments de falta i la lesió d'Eto'o són alguns factors que han fet que el '10' del Barça sigui qui hagi marcat més gols en els últims 12 mesos.

L'aspecte golejador ha tingut en aquest 2006 un protagonista sorpresa en Ronaldinho.
El brasiler, un jugador més acostumat a fer passades que no pas a marcar gols, n'ha fet un total de 25 durant aquest últim any. Aquestes xifres espectaculars s'han vist sobretot ampliades durant aquests primers mesos de la temporada 2006-07.
I és que en els últims quatre mesos Ronaldinho nha marcat 15: 12 a la Lliga, 2 a la Lliga de Campions i 1 en el Mundial de Clubs.
Els altres 10 del 2006 els va fer durant la temporada passada. En aquest cas es van repartir de la següent manera: 7 a la Lliga, 2 a la Lliga de Campions i 1 a la Copa del Rei.
Eto'o, l'altre home gol
El segon classificat en aquesta llista ha estat Samuel Eto'o, que n'ha marcat 17.
El camerunès havia estat fins ara el màxim golejador del Barça, però cal tenir en compte que ja va estar un mes a principis d'any sense jugar perquè disputava la Copa d'Àfrica i des del 27 de setembre està de baixa per una lesió al genoll dret.
Just abans de la seva lesió i només en un mes de competició oficial, Samuel Eto'o ja havia marcat cinc gols.
D'aquests, quatre van ser en les primeres jornades de Lliga i l'altre en la primera jornada de la Lliga de Campions. En la segona jornada va ser quan es va lesionar, al camp del Werder Bremen.
Vinguts del fred
Els següents dos llocs entre els màxims golejadors del Barça del 2006 són per a dos jugadors vinguts del fred i que ràpidament es van guanyar l'estima de l'afició.
Es tracta de Larsson i Gudjohnsen. El primer va fer uns grans últims mesos amb la samarreta del Barça i va marcar 12 gols en la recta final de la temporada 2005-06.
El segon, tot i el teòric temps d'adaptació dels jugadors nous, ha començat la temporada 2006-07 amb molta força i en només quatre mesos ja n'ha aconseguit 10.
De fet, aquesta temporada només Ronaldinho ha marcat més gols que l'islandès.

4 Comments:

Publica un comentari a l'entrada

<< Home