Penya Barcelonista de Lisboa

divendres, de desembre 29, 2006

Els jugadors del Barça busquen el ple a uefa.com




Els jugadors del Barça busquen el ple a uefa.com

Fins al 4 de gener es poden votar els jugadors del Barça en l'enquesta que està fent uefa.com per trobar el millor equip del 2006. Entre els nominats hi ha 11 jugadors que han estat en el Barça durant aquest any.

Belletti, Zambrotta, Puyol, Márquez, Thuram, Gio, Messi, Deco, Ronaldinho, Eto'o i Larsson són els 11 jugadors que han estat en el Barça durant aquest 2006 i que shan guanyat lhonor destar entre els nominats a formar part de l'equip de l'any segons el lloc web de la UEFA (www.uefa.com).
El gran 2006 del Barça fa que els jugadors blaugrana siguin els protagonistes en totes les votacions que es fan com a balanç de l'any.
Escollir entre blaugranes
Només en dues posicions, la de porter i la de migcentre, no hi ha cap blaugrana entre les possibles opcions a triar. Tot i això, en aquesta última posició hi és Cesc Fábregas, jugador de l'Arsenal que es va formar en el planter blaugrana.
Aquest fet provoca que en algunes posicions, com la de lateral dret amb Belletti i Zambrotta, o en les dues de centrals, amb Puyol, Márquez i Thuram, shagi de descartar algun jugador del Barça per poder fer l'onze.
Rècord de votacions
Fins al passat 22 de desembre, uefa.com havia rebut ja més de 3 milions de vots per escollir els millors jugadors del 2006. La votació seguirà oberta fins al 4 de gener i no es faran públics els guanyadors fins al 19.
Fes clic
aquí per accedir a la votació de uefa.com

3 Comments:

Publica un comentari a l'entrada

<< Home