dimecres, de juny 09, 2010

"ESPANBARÇA" 6 - 0 POLÒNIA

Pedro tanca la golejada d’Espanya (6-0)

El davanter blaugrana Pedro Rodríguez ha marcat el sisè gol que la selecció espanyola ha fet a Polònia. Iniesta, que ha participat en els dos primers, i Xavi. que ha fet l’assistència del segon gol, han completat també un gran partit.

La selecció espanyola s’ha desfet de la selecció de Polònia amb una alta participació de jugadors blaugrana. Gerard Piqué i Sergio Busquets han participat els 90 minuts, Puyol Villa i Xavi han jugat fins ben entrada la segona part i Pedro ha entrat substituint Iniesta poc abans del descans.

Iniesta abandona el camp amb molèsties

El migcampista blaugrana Andrés Iniesta, que ha completat una molt bona actuació els 39 minuts que ha estat al terreny de joc, ha hagut d’abandonar el camp abans d’hora a causa d’unes molèsties als isquiotibials de la cama dreta. Tot i això, després d’una primera valoració, no sembla que la dolència vagi a més.

Moltes facilitats per a Espanya

La selecció espanyola ha protagonitzat un dels partits més còmodes des que prepara el Mundial. Un Iniesta espectacular al començament del matx ha regalat dues assistències que han provocat el gol de Villa, primer, i el gol de Silva, després. En el 2 a 0 una passada magnífica del manxec l’ha aprofitada Xavi per cedir la pilota a Silva que ha rematat a plaer. Els altres gols els han signat Xavi Alonso, Cesc, Fernando Torres i Pedro.

FCB Cap a Sudàfrica La selecció espanyola ha disputat contra Polònia el darrer partit de preparació pel Mundial. El combinat de Vicente del Bosque està previst que viatgi a Sudàfrica el proper dijous dia 10. El debut serà el 16 de juny davant de Suïssa.