Penya Barcelonista de Lisboa

dimarts, d’abril 27, 2010

CHAMPIONS: LA REMUNTADA - ENS HI DEIXEM LA PELL







Dimecres 28 d'Abril a les 19:45 (Hora Portuguesa)
Miércoles, 28 de Abril a las 19:45
Quarta-feira, dia 28 de Abril, pelas 19:45

----------------------------------------------

FC BARCELONA vs INTER DE MILAN

----------------------------------------------


Culers del Món, poc més es pot dir sobre el partit de demà. Es deixen la pell per nosaltres. Nosaltres ens deixarem la pell per ells. Com? Senzillament anant a veure els partit amb d'altres culers. A on? A la Penya de Lisboa. No podeu fallar i sabem que no fallareu. Ho celebrarem plegats i el 22 de maig a les 12 del migdia ens trobarem a la Puerta del Sol a Madrid.

*******

Culés del Mundo, poco más se puede añadir sobre el partido de mañana. Ellos se dejan la piel en el campo por nosotros. Nosotros nos dejaremos la piel por ellos. Como? Sencillamente yendo a ver el partido con otros culés. Dónde? A la Penya de Lisboa. No podéis fallar y sabemos que no lo haréis. Lo celebraremos juntos y el 22 de mayo a las 12 del mediodía nos encontraremos en la Puerta del Sol de Madrid.

******

CHEGA FINALMENTE O JOGO TÃO ESPERADO. O NOSSO BARÇA JOGA COM O INTER DE MILÃO NA PRÓXIMA QUARTA-FEIRA, DIA 28 DE ABRIL, PELAS 19,45 HORAS. NÃO É ALTURA DE FICARMOS EM CASA, TODOS À PENYA BARCELONISTA DE LISBOA, PARA APOIAR O NOSSO CLUBE. NÃO FALTES !!

******

Dónde estamos?

SNOOKER

Travessa do Salitre, 1 LISBOA

Tel: (00 351) 213470502

Metro: Línea Azul. Parada: Avenida

penyabarcelonista@sapo.pt

Facebook: PENYABARCELONISTADELISBOA


4 Comments:

Publica un comentari a l'entrada

<< Home