Penya Barcelonista de Lisboa

dilluns, d’abril 26, 2010

“M’espero el millor Camp Nou de la història”


“M’espero el millor Camp Nou de la història”

Gerard Piqué desitja un ambient de gala dimecres que faci que els jugadors de l’Inter “odiïn la seva professió durant noranta minuts”. El central ha avançat: “Intentarem ser nosaltres, fer el nostre partit”.

El barcelonisme s’ha abocat en la gran remuntada contra l’Inter de Milà. Els principals protagonistes del duel, els futbolistes, no són aliens a tot el que s’està coent. Ho ha explicat Gerard Piqué en roda de premsa: “Tot ajuda moltíssim. Ho estem veient i ens dóna més forces”. I ha afegit: “No recordo un ambient així. Amb la gent tan enganxada, il·lusionada i amb tanta confiança. Em sento molt orgullós”.

És per això que ho té clar: “M’espero el millor Camp Nou de la història, que no hi hagi un seient buit. Desitjo que els jugadors de l’Inter odiïn la seva professió durant noranta minuts”. “Ara bé, vull zero violència. Ho dic en el sentit que ens animin a nosaltres i fent que els contraris se sentin sols”, ha aclarit.

Idees clares

Piqué ha exposat els seus arguments per creure en la fita: “Per tots els resultats que hem obtingut en un any i mig, pels resultats a casa i pel nivell que hem mostrat és possible”. El ‘3’ blaugrana, que ha admès que somia “en la classificació”, ha deixat caure una de les claus: “Intentarem ser nosaltres, fer el nostre partit”. Al mateix temps, preveu un Inter semblant al de fa una setmana: “Ens intentaran parar amb les seves armes, buscant que no fem el nostre joc. Però al Camp Nou, amb unes mesures més grans, els serà més difícil aturar-nos”.

Tranquil·litat i ambició

Amb tanta expectació, sempre hi ha el risc de sobrepressió per als futbolistes. Pel que s’ha vist a Sant Joan Despí, Piqué sembla força tranquil: “No ens hem de deixar portar per l’ansietat. Encara que ens marquin, que pot passar, hem de seguir intentant-ho. Hem de ser ambiciosos i marcar tants gols com ens sigui possible”. Segons ell, “a qualsevol futbolista li agraden aquests partits i és un plaer tenir l'oportunitat d’arribar a la final de la Champions. Estem davant d’un dels partits més importants de la història recent del club”.

0 Comments:

Publica un comentari a l'entrada

Links to this post:

Crear un enllaç

<< Home