Penya Barcelonista de Lisboa

dimarts, d’abril 27, 2010

LA QUECA US DIU: LA NIT MÀGICA


Estimats Culers

Normalment esteu acostumats a llegir les meves cròniques, avui però us faig una crida per animar-vos pel partit de demà al Camp Nou.

Els que tindreu la sort d’anar-hi no cal que us digui que us hi deixeu la pell. Sé que ho fareu, us conec des de fa molts anys que hem compartit remuntades junts.

Sou el jugador número 12 i demà ho tornareu a ser. Aquesta Crida va adreçada als que seguireu el partit per la TV3. O els malats hospitalitzats, que potser l’hauran de seguir per la ràdio.

A tots els que teniu un sentiment culer, us demano que demà dimecres 28 d’abril a partir de les 20:00 i fins al últim minut de joc envieu el vostre sentiment cap al Camp Nou. Les vostres vibracions els jugador les reben i, així els empeny cap a la gesta, cap a la remuntada, cap a la nit màgica. Màgica ve de màgia i els sentiments estan carregats de màgia.

Per una Nit, calen 7 milions i mig de Mags. Catalans de Catalunya, Catalans del Món, tant se val d’on venim, si del sud o del nord, sigueu Mags per una nit i, així aconseguirem que el nostre somni es converteixi en realitat: el 22 de maig a Madrid.

Ho aconseguirem, PASSAREM, PASSAREM,PASSAREM, tots units fem força, una bandera ens agermana.


Visca el Barça, visca Catalunya, visquem els Catalans de cor blaugrana!!!

4 Comments:

Publica un comentari a l'entrada

<< Home