Penya Barcelonista de Lisboa

divendres, de setembre 17, 2010

L’equip torna amb una sessió intensa




L’equip torna amb una sessió intensa

El Barça ha preparat la visita al camp de l’Atlètic de Madrid amb un entrenament en què ha combinat exercicis tàctics, físics i un partidet final. S’han exercitat els 18 disponibles del primer equip i 2 del filial.

Després de la jornada de descans de dijous, el Barça ha tornat a l’activitat aquest divendres a les 11 del matí a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Ho ha fet amb força, amb una sessió molt completa. Hi han intervingut els 18 futbolistes del primer equip disponibles, entre ells Gerard Piqué, Andrés Iniesta i Pedro, que dimecres no havien participat en la feina de recuperació postpartit. També s’hi han afegit els futbolistes del filial Martí Riverola i Rubén Rochina.

En canvi, Jeffren Suárez, sense l’alta mèdica, ha seguit fent treball específic al marge del grup.

Alta exigència

L’escalfament inicial ha estat succeït per un joc de posicions en què es potenciaven moviments tàctics. La part central de l’entrenament ha consistit en un circuit físic, amb pilotes medicinals incloses. En aquest punt, l’entrenador Pep Guardiola ha estat especialment incisiu amb els seus homes. Els ha exigit en tot moment la màxima intensitat i concentració.

I és que al tècnic no se li escapa la transcendència del partit de diumenge al Calderón. El premi a la bona resposta dels futbolistes ha estat un partidet final al camp 2 de la Ciutat Esportiva. Els núvols amenaçadors de pluja han deixat pas al sol que ha acompanyat els darrers instants de la sessió.