Penya Barcelonista de Lisboa

dissabte, de setembre 11, 2010

Un Barça espès perd davant l'Hèrcules


Un Barça espès perd davant l'Hèrcules

Sorpresa al Camp Nou. El Barcelona ha perdut. Ha perdut davant l'Hèrcules després que errors defensius hagin permès el primer gol de Valdez, a la primera part, i un altre del mateix jugador paraguaià als 13 minuts de la segona part.

L'equip de Guardiola, amb Mascherano de titular, no ha estat gens fluid. No s'ha sentit còmode per la pressió del conjunt alacantí, aprofitant un plantejament tàctic arriscat d'Esteban Vigo, el seu entrenador. Però ha estat en una acció a pilota parada, mal defensada pel Barcelona, quan s'ha avançat en el marcador. Ha tret la falta Drenthe, ha tocat Paz, per a Valdés, el porter blaugrana, però el rebuig a l'àrea petita cau als peus de Valdez, el paraguaià. Als 13 minuts de la segona part, un gran contraatac de l'Hèrcules ha permès el segon gol alacantí amb un gran remat del golejador Valdez.

I el Barça, que ha començat tranquil el partit, ha vist com se li complicava amb aquest gol de l'Hèrcules. A Messi, arraconat en la banda dreta, no se l'ha vist tan dinàmic com en altres partits. Bojan, que ha començat de davanter centre, tampoc. Ha fallat una claríssima ocasió a l'àrea petita de l'Hèrcules. I Villa no ha estat lúcid. L'Hèrcules fins i tot ha tingut ocasions per ampliar el sorprenent resultat final.