Penya Barcelonista de Lisboa

dilluns, de setembre 13, 2010

Dimarts 14, Martes 14, Terça Feira... Torna la Champions!






































Dimarts 14 de setembre a les 19:45 (Hora portuguesa)
Martes 14 de septiembre a las 19:45
Terça feira dia 14 de setembro pelas 19:45

FC BARCELONA - PANATHINAIKOS

Després de l'ensopegada amb l'Hèrcules, torna la Champions! Una ocasió immillorable per reaccionar i demostrar a tothom que la derrota del dissabte no ha estat més que un accident que ens ha d'impulsar a lluitar amb encara més coratge i fe per assolir les nostres fites... Tots al Snooker per animar el nostre Barça camí de la final de Wembley!

*****

Después de la inesperada derrota frente al Hércules, ¡vuelve la Champions! Una ocasión inmejorable para reaccionar y demostrar que la derrota del sábado sólo fue un accidente que debe impulsarnos para luchar con aún más ahinco y fe para conseguir nuestras metas... ¡Todos al Snooker para animar a nuestro Barça en su camino hacia la final de Wembley

*****

NA PRÓXIMA TERÇA FEIRA, DIA 14 DE SETEMBRO, PELAS 19,45 HORAS PORTUGUESAS, O NOSSO BARÇA RECEBE O PANATHINAIKOS EM CAMP NOU.

JUNTA-TE A NÓS, NA CERTEZA DE QUE NÃO DEITAREMOS POR TERRA TODA A NOSSA FORÇA BLAUGRANA E JUNTOS IREMOS VENCER ESTE DESAFIO.

ESPERAMOS-TE NA PENYA BARCELONISTA DE LISBOA, SNOOKER CLUB, PARA ANIMAR O NOSSO BARÇA NO SEU CAMINHA PARA A FINAL DE WEMBLEY. NÃO FALTES !!

*****

Dónde estamos?

SNOOKER
Travessa do Salitre, 1- Lisboa - Metro Linea Azul. Parada Avenida

penyabarcelonista@sapo.pt~Facebook: PENYA BARCELONISTA DE LISBO