Penya Barcelonista de Lisboa

dissabte, d’agost 21, 2010

AVUI - HOY -HOJE- Supercopa de España





Dissabte, 21 d'agost de 2010 a les 19:30 (Hora portuguesa)

Sábado, 21 de agosto de 2010 a las 19:30

Sábado dia 21 de Agosto de 2010 pelas 19:30


-------------------------------------

S'han acabat les vacances, i tornem a viure el futbol i per tots nosaltres, els culers amb ADN blaugrana, reprenem el camí cap al SNOOKER amb més ganes que mai.
Avui tothom a recolzar els nostres jugadors, els Campions del Món i els de la cantera, al nostre Barça. Avui ho tenim difícil però ja estem acostumats a superar aquests desafiaments.

Guanyarem, Guanyarem, Guanyarem.

Us hi esperem a tots. No s’hi valen excuses. Que si fa calor, que si és dissabte, que si la crisi, res de res una cerveseta encara ens la podem pagar

*****


Por fin vuelve el futbol i con el la pasión por nuestros colores, por nuestro Barça.Hoy os esperamos a todos para apoyar a nuestros jugadores, los campeones del Mundo y los canteranos. Lo tenemos dificil pero ya estamos acostumbrados a superar estos desafios.

VENCEREMOS, VENCEREMOS, VENCEREMOS

Os esperamos a todos/@s. No os inventeis excusas, que si hace calor, que si es sábado que si la crisis, nada que una cervecita al calor de los amigos aun nos la podemos pagar.

*****

HOJE, DIA 21 DE AGOSTO, PELAS 19,30 HORAS DE PORTUGAL, TEMOS A SEGUNDA VOLTA DA SUPERCOPA. O NOSSO BARÇA JOGA EM CAMP NOU COM O SEVILHA E QUEREMOS GANHAR MAIS ESTA TAÇA.

NÃO FALTES PARA APOIAR A NOSSA EQUIPA NA PENYA BARCELONISTA DE LISBOA !

ESTAREMOS TODOS JUNTOS PARA GANHAR A NOSSA PRIMEIRA TAÇA DESTA ÉPOCA !

ESPERAMOS POR TI. NÃO FALTES !!!

*****

Como llegar? SNOOKER

Travessa do Salitre, 1


1250 LISBOA

Tel:213 470 502
Fax: 213476 763

penyabarcelonista@sapo.pt

FACEBOOK: PENYA BARCELONISTA DE LISBOA