Penya Barcelonista de Lisboa

divendres, d’agost 20, 2010

Pinya per a la Supercopa


Pinya per a la Supercopa


Aquest dissabte, l’afició es retroba amb l’equip en la tornada de la Supercopa d’Espanya. Si els socis amb abonament no poden venir a l’estadi, poden alliberar les seves localitats a través del Seient Lliure.

El primer equip i els socis i aficionats es retrobaran després del parèntesi estival amb un compromís important com és la tornada de la Supercopa d’Espanya contra el Sevilla. Els blaugranes hauran de superar el 3-1 de l’anada i l’afició pot ajudar a donar la volta a l’eliminatòria.

La Supercopa és el primer títol de la temporada i hi ha un bon ritme de venda d’entrades per a aquest compromís. El preu de les entrades va dels 32 euros, la més barata, als 102 euros, la més cara. Amb tot, els socis tenen un 20% de descompte sobre el preu de la primera entrada. Per tant, poden aconseguir la seva localitat a partir de 26 euros.

Fer ús del Seient Lliure

Tots aquells socis amb abonament que no puguin venir a l’estadi, poden fer ús del Seient Lliure i, per tant, alliberar la seva localitat perquè altres seguidors blaugranes la puguin fer servir. Els socis que estiguin de vacances, poden alliberar seient les 24 hores del dia trucant al 902 18 99 00, o fer-ho a través de la web del club, a la secció Seient Lliure, que es troba dins l’apartat Socis.

0 Comments:

Publica un comentari a l'entrada

Links to this post:

Crear un enllaç

<< Home