Penya Barcelonista de Lisboa

divendres, d’agost 20, 2010

Penúltima sessió abans de rebre el Sevilla


Penúltima sessió abans de rebre el Sevilla


El primer equip continua centrat de ple en el decisiu compromís de Supercopa d’aquest dissabte al Camp Nou. Com dijous, s’han exercitat 22 jugadors del primer equip i cinc del Barça B. Pinto ha rebut l’alta mèdica.

El Barça s’ha exercitat aquest divendres al matí a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, en la que és la penúltima sessió preparatòria abans de rebre, aquest dissabte a les 20:30 hores al Camp Nou, el Sevilla, en el decisiu partit de tornada de la Supercopa d’Espanya. L’equip té la complicada missió de remuntar un 3-1 advers.

Pinto rep l’alta mèdica

Per a aquest entrenament, Josep Guardiola ha comptat amb 27 jugadors. En aquest sentit, cal destacar que José Manuel Pinto, que no va poder participar en el compromís del Sánchez Pizjuán per lesió i que al llarg de la setmana ha combinat el treball individual amb el col•lectiu, ha rebut l’alta mèdica. Per tant, el tècnic barcelonista compta amb la totalitat de la plantilla per afrontar aquest partit.

24 jugadors citats per a l’últim entrenament

Com és habitual els dies de partit a l’Estadi, la llista definitiva de convocats per al partit no es coneixerà fins poc abans del seu inici. Abans, i de cara a l’últim entrenament abans d’afrontar-lo –que tindrà lloc al Camp Nou a partir de les 11:30 hores i que serà a porta tancada-, estan citats la totalitat dels integrants de la primer plantilla, així com dos del Barça B: Jonathan Dos Santos i Thiago Alcántara. En total, 24 jugadors.

S. Gómez, Romeu i Miño tornen amb el B

En el cas dels altres tres jugadors que venen participant en els darrers entrenaments del primer equip –Sergi Gómez, Oriol Romeu i Miño- està previst que tornin a exercitar-se amb el Barça B. L’equip de Luis Enrique s’entrena aquest divendres a la tarda, a partir de les 19 hores.