Penya Barcelonista de Lisboa

dimecres, de febrer 14, 2007

Txiki i Rijkaard avalen l'autogestió del grup












Txiki i Rijkaard avalen l'autogestió del grup
El director esportiu i l'entrenador han donat per tancat el cas Eto'o i han elogiat la rapidesa i l'eficàcia de la plantilla per resoldre'l. El club, per desig exprès de Frank Rijkaard, no sancionarà el jugador camerunès.

Txiki Begiristain i Frank Rijkaard han comparegut, aquest dimecres a la tarda, per explicar el desenllaç del cas Eto'o. El director esportiu del FC Barcelona ha donat per tancat el tema, originat per les declaracions del jugador, i s'ha mostrat "content per com s'ha resolt i la capacitat d'autogestió que ha demostrat el grup", un sentiment que també ha experimentat el tècnic de l'equip. Tots dos han expressat la seva satisfacció per la rapidesa i l'eficàcia amb què el grup l'ha superat. Begiristain ha comentat que, per desig exprès de Rijkaard, lentitat no imposarà cap mena de sanció a Samuel Eto'o.
Falta de comunicació
"Hi ha hagut un error, una absència de diàleg des de després del partit contra el Racing de Santander que ens agradaria que no es tornés a repetir." D'aquesta manera, Txiki Begiristain ha explicat els motius que han desembocat en aquest malentès.
El director esportiu creu que, abans de valorar la reacció d'Eto'o, s'han d'analitzar les circumstàncies en què s'emmarca aquest enrenou, fent referència al llarg procés de recuperació de la lesió d'Eto'o. Rijkaard, per la seva banda, considera que això ja és aigua passada, insta a mirar el futur i treu una conclusió satisfactòria de l'afer: "Aquest tema afectarà l'equip de manera positiva."

L'actitud impecable dels jugadors
Tant Begiristain com Rijkaard han aplaudit l'actuació dels futbolistes per solucionar el tema, en especial la gestió del capità Carles Puyol. Segons l'entrenador "s'han de felicitar els jugadors, sobretot als capitans, perquè han resolt el tema ràpid. L'únic desig que tenen ara és el de seguir treballant junts".
Frank Rijkaard també li ha agradat l'actitud de la plantilla en la sessió matinal, "amb unitat i molta energia". A més, Txiki, com a mostra de la cohesió del grup, ha destacat que "Ronaldinho és el millor amic d'Eto'o dins del vestidor".
No afectarà la seva relació
Frank Rijkaard ha volgut deixar molt clar que l'incident no tindrà cap repercussió en la seva relació amb Samuel Eto'o. Segons ell, la participació del '9' blaugrana en el pròxim compromís al camp del València dependrà del rendiment en els entrenaments.