Penya Barcelonista de Lisboa

dissabte, d’octubre 28, 2006

El Barça guanya amb comoditat el Recreativo de Huelva amb dos gols de Ronaldinho i un de Xavi

Ronaldinho felicita Xavi pel tercer gol davant el Recre. Foto: AP Manu Fernández

Tot i que no ha desenvolupat un joc espectacular, el Barça, que suma 19 gols en vuit partits, ha vençut amb comoditat per tres gols a zero el Recreativo de Huelva, que en cap moment ha comportat cap perill real per al conjunt blaugrana.
En el partit han destacat Ronaldinho, que ha marcat el primer gol de penal, i Xavi, que a més d'aconseguir el tercer gol ha jugat un partit molt complet i ha tornat a moure l'equip com en els millors moments.
Els dos gols de Ronaldinho han retornat l'alegria al joc del brasiler, que s'ha mostrat molt actiu després de saber-se qüestionat pel seu estat de forma física les últimes setmanes.
Al partit també han tingut valor les accions dels dos laterals barcelonistes. Sylvinho ha posat el 2-0 al cap de Ronaldinho i Belletti, el 3-0 després de servir una bona centrada sobre Xavi, tot això en quatre minuts.
Ronaldinho (cinc gols a la Lliga i un a la Champions) ha marcat el 1-0 de penal i el 2-0 en una gran rematada de cap.
Quan falten tres dies per al decisiu partit europeu davant del Chelsea, el Barcelona ha comprovat que Deco, un altre dels seus jugadors importants, també ha millorat les seves prestacions.
Els catalans, al cap de nou jornades, són líders en solitari després del seu triomf i de la derrota del València, equip amb qui compartien el liderat fins a aquesta jornada
El Periódico de Catalunya