dissabte, d’octubre 28, 2006

FCB, 3 - Recreativo, 0

El FC Barcelona s'ha imposat amb claredat al Recreativo de Huelva al Camp Nou per 3-0 gràcies a dos gols de Ronadinho i un més de Xavi Hernández. Amb aquesta victòria, el Barça és líder en solitari amb 19 punts.

El Recreativo ha anat de més a menys a mesura que transcorrien els minuts. Així, i quan encara no s'havia arribat al primer minut del partit, Rosu ha fet lluir Valdés. Per part del Barça, i malgrat que disposava disposava d'una més elevada possessió de pilota, li costava molt apropar-se a l'àrea contrària. L'àrbitre ha xiulat penal a favor del Barça després d'una falta de l'exblaugrana Mario sobre el '7' barcelonista.
Ronaldinho, en el 28, l'ha transformat. Amb el gol del FC Barcelona, el Recreativo ha optat per tancar les seves línies. Així, en el 45, Gudjohnsen ha estat a punt de marcar el segon després d'una gran passada de Xavi, però l'àrbitre ha xiulat fora de joc. Amb l'1-0 s'arribava al descans.

A la represa, el conjunt de Rijkaard ha començat a atacar més per les bandes. Precisament després duna centrada impecable de Sylvinho des de l'esquerra ha arribat el segon gol blaugrana de la nit, en el minut 57, gràcies a una potent rematada de cap de Ronaldinho. Quatre minuts més tard, i també des de la banda, aquest cop la dreta, ha nascut el tercer gol blaugrana. Xavi, de cap, ha aprofitat a la perfecció una pilota penjada per Belletti. Malgrat l'avantatge per 3-0, el FC Barcelona no s'ha relaxat i ha seguit intentant augmentar la diferència. Amb un Recreativo que ha perdut per complet l'esperança, els blaugranes han dominat el partit a plaer fins el final.