Penya Barcelonista de Lisboa

dissabte, de març 05, 2011

L’exigència és màxima


L’exigència és màxima

El FC Barcelona rep aquest tarda el Saragossa (20.00 hores, Gol T i Canal+ Liga) en un duel marcat per les victòries recents a Mallorca i València. L’equip, que vol continuar sumant de tres en tres, compta amb les novetats de Valdés i Jeffren.

No hi ha res com tornar a casa. Sobretot si es ve de dos partits extremadament complicats lluny del Camp Nou, a Mallorca i València, que el FC Barcelona va resoldre de manera brillant, sense haver encaixat cap gol. Ara, un altre cop amb el suport del públic, el conjunt de Guardiola –que podria no asseure’s a la banqueta avui a causa de l’hernia discal que pateix– cercarà un nou triomf que el consolidi encara més al capdavant de la classificació.

Europa en l’horitzó

La Lliga ja ha començat el seu compte enrere i l’exigència és màxima a cada partit. Sigui quin sigui el rival. Aquest dissabte, el torn és per al Saragossa, que duu tota la temporada lluitant per fugir de les posicions de descens i que visita el Camp Nou únicament tres dies abans del decisiu compromís de Champions amb l’Arsenal. És per aquest motiu que aquesta nit l’atenció i la concentració seran elements clau. No hi valen distraccions europees.

Tornen Valdés i Jeffren

Els jugadors disponibles ho saben. Entre ells hi ha Jeffren, que dijous va rebre l’alta i que no formava part en una llista de convocats des del Betis-Barça de Copa del gener, i també el porter Víctor Valdés, que no jugava des del partit a l’Emirates i que divendres va rebre l’OK mèdic. El cos tècnic blaugrana, doncs, continua lamentant l’absència de Puyol, encara lesionat.

Importants absències visitants

Al bàndol visitant les baixes són més nombroses. Javier Aguirre no podrà comptar amb els lesionats Leo Franco, Lafita, Braulio i Boutahar i els sancionats Contini, Gabi i Ponzio. En total, set absències que obligaran el mexicà a alinear un onze gens habitual. Els aragonesos, molt necessitats de punts, arriben al Camp Nou dos punts per sobre de les posicions de descens.