Penya Barcelonista de Lisboa

dissabte, de febrer 26, 2011

Recursos i golassos de líder (0-3) - www.fcbarcelona.cat


Recursos i golassos de líder (0-3)

Un FC Barcelona sense Valdés, Alves, Puyol i Xavi ha demostrat ser un líder amb enormes recursos a Mallorca. Els tres davanters, Messi, Villa i Pedro, han estat els golejadors del matx. Montoya ha debutat amb el primer equip.

Mil recursos i tres golassos han resolt un enfrontament que es presentava a priori com molt complicat per al FC Barcelona, que tenia fins a cinc absències en el seu equip (Valdés, Alves, Puyol, Xavi i Jeffren) i que es mesurava a un Mallorca que ja li va empatar al Camp Nou. Un enorme ofici per part de tot l'equip i la brillant execució del trio d'atac blaugrana han permès el Barça endur-se tres punts d'or de Mallorca.

Amb aquest resultat, el FC Barcelona prossegueix el seu camí triomfal a la Lliga, on ja suma 68 punts i 76 punts a favor.

Avisos locals

El Mallorca ha estat el millor en els instants inicials de partit, en què ja s'ha pogut veure a Iniesta convertit en Xavi i Keita exercint d'Iniesta en la posició d’interior esquerre. Potser per aquests moviments de posicions o per la intensíssima pressió dels balears, al Barça li ha costat acostar-se a la porteria d'Aouate durant la mitja hora inicial. El Mallorca avisava amb ràpids contracops. Sense cap èxit.

Una altra meravella de Messi

A mesura que passaven els minuts, el matx s’anava decantant cada cop més i més cap al costat del Barça. Messi ha amenaçat amb un primer tret alt i Adriano ha fabricat una excel•lent acció individual que no ha trobat rematador. A la tercera ha estat la vençuda i Keita ha donat una assistència bombada cap a Messi, que aquesta vegada no ha perdonat i ha rematat a gol de cap. Keita s'havia disfressat de Laudrup. Messi, simplement, de Messi.

Més i millor

En el segon temps, els de Guardiola han saltat al terreny de joc decidits a rematar la feina. I ho han fet. Primer, llarguíssimes possessions han tancat encara més a un Mallorca més avançat que abans. Després, una assistència a l'espai de Busquets ha permès Villa anotar el 0-2. El '7' ja fa quatre partits seguits marcant. Majestuós.

Pedro signa el tercer

A la mateixa alçada, o fins i tot millor, ha estat el gol de Pedro pocs minuts després. El canari s'ha inventat un xut des de la cantonada de l'àrea que ha entrat després de tocar la bota de Nsue. Amb el 0-3, Guardiola ha cregut convenient substituir els dos últims golejadors i donar entrada a Bojan i Afellay. En el tram final, també ha participat Montoya, que ha debutat amb el primer equip. Guardarà un molt bon record: el líder torna amb els tres punts de Mallorca