Penya Barcelonista de Lisboa

dissabte, de febrer 26, 2011

El Barça tira de fons d'armari i, amb els suplents, venç el Mallorca (0-3)




El Barça tira de fons d'armari i, amb els suplents, venç el Mallorca (0-3)


Messi ha desbloquejat el partit al 37', Villa ha fet el segon (56') després d'una gran passada llarga de Sergio Busquets i Pedro ha fet el tercer, un golàs amb un xut llunyà (65')

Li ha costat, però el Barça ha aconseguit guanyar a Son Moix davant el Mallorca, en un partit marcat per les nombroses baixes que tenien els blaugranes. Messi, després de més de mitja hora de joc, ha aconseguit desbloquejar un partit una mica espès que els blaugranes afronten amb moltes baixes. Després d'una jugada on Adriano ha estat a punt de marcar, el davanter argentí ha rebut al punt de penal i ha superat Aouate per alt i de cap (37').

Abans del gol, en els primers minuts, els de Guardiola han intentat apropar-se a la porteria d'Aouate, però sense gaire encert. Messi, en els primers compassos del partit i Keita en dues ocasions –intentant aprofitar una passada llarga i provant sort amb un xut llunyà que ha marxat desviat– han estat els que han creat perill.

Ja en la segona meitat i després d'haver sortit en tromba el Mallorca a l'inici, el Barça ha tornat a aconseguir la pilota i domina amb comoditat. I així, Villa ha fet el segon. Busquets ha fet una passada llarga i Villa ha driblat Aouate i ha fet entrar la pilota dins la xarxa (56'). Pedro ha aconseguit el tercer marcant un golàs. El jugador canari ha superat Aouate amb un xut potent i llunyà des de la punta esquerra de l'atac blaugrana.

MALLORCA 0
BARÇA 2


Mallorca: Aouate, Cendrós, Nunes, Rubén, Ayoze, Joao (Pereira 60'), Nsue, Martí, De Guzman (Tejera 72'), Castro (Aki 68') i Webó.
Barça: Pinto, Adriano (Montoya 84'), Piqué, Abidal, Maxwell, Sergio, Iniesta, Keita, Pedro (Afellay 69'), Villa (Bojan 69') i Messi.
Gols: 0-1 (37') Messi. 0-2 (56') Villa. 0-3 (65') Pedro.
Àrbitre: Velasco Carballo (comitè madrileny). Targeta groga al local Martí.