Penya Barcelonista de Lisboa

dijous, d’octubre 28, 2010

La plantilla s’implica per omplir el Camp Nou


La plantilla s’implica per omplir el Camp Nou

“Ens hi deixem la pell” torna a ser l’eslògan de la campanya de venda d’entrades del curs 2010/11 que el club engega aquest dijous. Els jugadors són els protagonistes i fan una crida a l’afició perquè els acompanyi en tots els partits a casa.

Ha començat una nova temporada i un cop més ho ha fet amb el compromís de tots els jugadors de donar-ho tot damunt el terreny de joc. Els mateixos futbolistes ratifiquen aquest compromís en la campanya de venda d’entrades, que s’estrena aquest dijous, amb l’eslògan “Ens hi deixem la pell”.

Sumar complicitats amb l’afició

L’objectiu és clar: equip i afició sumen esforços amb el mateix objectiu. Per aconseguir-ho es fa servir la mateixa frase de l’any passat (‘Ens hi deixem la pell’), que deixa palesa la implicació dels jugadors de l’equip de Pep Guardiola. En aquest cas, però, els jugadors no mostraran tatuatges per deixar palesa aquesta dedicació.

Es reforça la mateixa idea però mitjançant actituds i expressions quotidianes dels jugadors que evidencien la dedicació, la feina i l’esforç que hi ha darrere totes les jugades. Les imatges de jugadors mostrant el cos tatuat deixen pas a fotografies amb rostres i samarretes suades.

Els primers protagonistes de la campanya

Pedro, Iniesta i Messi són els primers protagonistes de la campanya. Tots tres expressen el seu compromís a l’hora de defensar els colors del Barça i demanen el suport inestimable de l’afició. Per més endavant, també està prevista la participació d’altres jugadors de la plantilla com Xavi, Puyol, Villa, Alves, Piqué i Valdés.

Mitjans de difusió de la campanya

L’èxit de la campanya rau en la capacitat dels jugadors per contagiar el seu compromís a l’afició, perquè ompli el Camp Nou en cada partit que es jugui a casa. Per aconseguir-ho, la presència dels jugadors anirà rotant en funció de cada partit. La campanya es podrà veure a Barça TV, el lloc web del club, diaris generalistes i esportius, televisions, ràdios, pancartes publicitàries i en suports exteriors del Camp Nou.
Veure video:

http://www.fcbarcelona.cat/web/catala/noticies/club/temporada10-11/10/28/n101027113678.html

4 Comments:

Publica un comentari a l'entrada

Links to this post:

Crear un enllaç

<< Home