Penya Barcelonista de Lisboa

dimecres, de maig 26, 2010

ELECCIONS, ELEÇÕES, ELECCIONES


El cens definitiu, aprovat

www.fcbarcelona.cat

La Junta Electoral ha resolt aquest dilluns a la nit les reclamacions que s’han presentat respecte al cens electoral i ha aprovat el cens definitiu, que ha quedat tancat en 118.665 socis i sòcies electors.

D’acord amb l’article 43.3 dels Estatuts del FC Barcelona, aquesta llista, que ha de quedar sota custòdia de la Junta Electoral a l’Oficina del Síndic dels Socis, és el cens electoral definitiu i no pot ser objecte de cap modificació durant la resta del procés electoral.

Resolució de reclamacions

Un cop finalitzada la IV fase del procés electoral (exposició del cens electoral), la Junta Electoral tenia tres dies per resoldre les reclamacions per omissions o inclusions indegudes o rectificació d’errades que s’havien de presentar per escrit a l’Oficina del Síndic dels Socis. En aquest sentit, la Junta Electoral ha decidit incloure al cens definitiu dos socis que van fer les pertinents reclamacions entre el dilluns 17 de maig i el divendres 21 de maig. Es tracta del soci Oriol Giralt i Gili i el soci Carles Gispert i Rebull.

També ha resolt les reclamacions de 8 socis envers errors amb data de naixements i DNI. De la mateixa manera que ha desestimat la reclamació del senyor Ricard Cucurella i Bertran per no tenir renovat el carnet de soci.

****

Dimissions obligades a la Juntawww.fcbarcelona.cat

De conformitat amb els Estatuts del FC Barcelona, aquest dilluns han dimitit els components de la Junta Directiva que tenen previst formar part d’alguna futura candidatura a la presidència del club. Laporta continuarà fins el 30 de juny.

La Junta Directiva del Barça s’ha reunit aquest dilluns a la tarda al Camp Nou en la que ha estat la seva última cita al complet. I és que després de la reunió, tots els directius que tenen intenció de participar al procés electoral, formant part d’alguna candidatura, han presentat la seva dimissió. Alfons Godall, que ja havia presentat la dimissió, ha deixat la reunió un cop aceptada per la resta dels membres de la Junta.

Deu dimissions

Els components de la Junta que han dimitit han estat el fins ara vicepresident de l’àrea de patrimoni, Jaume Ferrer; el vicepresident de l’àrea de màrqueting, Joan Boix, el vicepresident de l’àrea institucional, Albert Perrín, i els directius Jordi Torrent, Alfonso Castro, Patrick Auset, Magda Oranich, Josep-Ignasi Macià i Xavier Bagués. Aquestes dimissions s’han unit a la que ja va presentar el passat divendres el vicepresident primer, Alfons Godall, i que s’havia de fer efectiva a partir d’aquest dilluns.

Així ho han confirmat el secretari de la Junta, Josep Cubells, i el director general corporatiu, Joan Oliver, en la roda de premsa que ha tingut lloc a la Sala de Premsa del Camp Nou just després de la reunió de la Junta Directiva que s’ha celebrat aquest dilluns a la tarda.

Seguint els Estatuts

De conformitat amb l’article 38è dels Estatuts del FC Barcelona, una de les condicions per ésser elegible és haver presentat la dimissió i cessar en el càrrec abans d’iniciar-se la Fase VI del procés electoral (presentació de candidatures). Per aquest motiu, tots els components de l’actual Junta Directiva que tinguin previst formar part d’alguna de les futures candidatures havien de presentar la seva dimissió abans d’aquest dimarts dia 25 de maig.

La resta, fins el 30 de juny

D’aquesta manera, i fins el 30 de juny, el president Joan Laporta estarà acompanyat per un total de cinc directius, motiu pel qual no serà necessària la creació d’una comissió gestora. Segons l’article 32.4 dels estatuts, si resten a la Junta un mínim d’un terç del nombre dels seus membres al moment del cessament, la comissió gestora no s’ha de constituir i la Junta, amb els membres que li restin, mantindrà les seves funcions durant el període transitori del procés electoral.

En aquest sentit, Joan Oliver ha ressaltat que es viurà una situació sense precedents: "Per primera vegada la Junta sortint s'està fins l'últim dia i, per tant, se celebren unes eleccions amb normalitat democràtica i sense necessitat que s'hagi produït cap crisi ni s'hagi de constituir cap comissió gestora."

Així, i a més del president Joan Laporta, els directius que continuaran fins l’últim dia del mandat seran el vicepresident esportiu Rafael Yuste, el secretari Josep Cubells, el tresorer Xavier Sala i Martín, i els directius Jacint Borràs, Josep Anton Colomer i Maria Elena Fort.

4 Comments:

Publica un comentari a l'entrada

Links to this post:

Crear un enllaç

<< Home