Penya Barcelonista de Lisboa

dissabte, de maig 15, 2010

DIUMENGE ES DECIDEIX LA LLIGA - DOMINGO SE DECIDE LA LIGA





Diumenge, 16 de maig a les 18:00 (Hora de Portugal)

Domingo, 16 de mayo a las 18:00

Domingo dia 16 de Maio pelas 18:00


------------------------------------
FC BARCELONA - R. VALLADOLID
--------------------------------------


Ara sí toca! Ara toca anar tots com un sol home a la Penya Barcelonista de Lisboa. Ara sí toca! Toca donar suport als nostres jugadors que durant tota la temporada s'han deixat la pell per nosaltres. Ara sí toca! Toca demostrar que som la millor afició del món. Ara sí toca! Toca dir alt i fort que la nostra pedrera és, com la nostra terra, la millor pedrera del món. Ara sí toca! Toca donar les gràcies al millor entrenador del món, en Pep Guardiola. Ara sí toca! Toca demostrar al món que som més que un club, som un sentiment que ens uneix a tots, vinguem d'on vinguem, siguem d'on siguem, parlem el que parlem, però el que si és cert és que tots cridarem: Visca el Barça, Visca Catalunya!

*******
Domingo 16 de mayo a las 20 horas de Portugal todos los culers que viven o están de paso por Lisboa y que acudan, como culés dignos de este nombre, podrán celebrar con la Penya que habremos ganado la Liga. No lo dudéis un solo instante. Acudid al SNOOKER para celebrarlo.

********
NO PRÓXIMO DOMINGO,DIA 16 DE MAIO, PELAS 18 HORAS PORTUGUESAS, O NOSSO BARÇA JOGA COM O VALLADOLID EM CAMP NOU. TODOS SABEMOS QUE TODOS OS JOGOS SÃO FINAIS E QUE O TÃO AMBICIONADO TÍTULO ESTÁ NAS NOSSAS MÃOS, E IREMOS FAZER A FESTA NA NOSSA CASA.

TODOS AO SNOOKER - PENYA BARCELONISTA DE LISBOA - PARA ESTE JOGO ! NÃO FALTES A APOIAR A TUA EQUIPA, E A FESTEJAR O TITULO!

Dónde estamos?

SNOOKER
Travessa do Salitre, 1
Lisboa
Metro: Linea azul. Parada: Avenida
penyabarcelonista@sapo.pt
Facebook: PENYA BARCELONISTA DE LISBOA