Penya Barcelonista de Lisboa

dijous, de maig 06, 2010

ARA SI QUE ENS JUGUEM LA LLIGA, Ahora si que nos jugamos la Liga, AGORA SIM NOS JOGAMOS A LIGA





Dissabte, 8 de maig a les 20:00 (Hora portuguesa)

Sábado 8 de mayo a las 20:00

Sábado dia 8 de Maio pelas 20:00

---------------------------------------------
FC SEVILLA vs FC BARCELONA
---------------------------------------------


Aquest nois, nascuts a casa o vinguts d'arreu, han mamat tots l’esperit blaugrana i són ells que es deixen la pell pel Club i per nosaltres. Ens uneix el mateix sentiment i és per això que estem bojos per ells, bojos pel Barça. Ells tenen fe en el Barça i nosaltres tenim fe en ells, Visca els “Menuts del Barça”, són els més grans! I per ells hem d'anar tots a la Penya per apoiar el nostre equip. És l'ultim esforç que podem fer per ells!!!


******
Estos chavales, nacidos en casa o venidos de lejos, han mamado todos el espíritu blaugrana y son ellos que se dejan la piel por el Club y por nosotros. Nos une el mismo sentimiento y és por eso que estamos locos por ellos. Visca los "Pequeñines del Barça" son los más grandes!!! Y por ellos debemos ir todos a la Penya para apoyar nuestro equipo. Es el último esfuerfo que podemos hacer por ellos!!!

******

NO PRÓXIMO SÁBADO, DIA 8 DE MAIO, PELAS 20 HORAS PORTUGUESAS, O NOSSO BARÇA JOGA COM O SEVILHA PARA A LIGA. TODOS SABEMOS QUE TODOS OS JOGOS SÃO FINAIS E QUE O TÃO AMBICIONADO TÍTULO ESTÁ NAS NOSSAS MÃOS.
TODOS AO SNOOKER - PENYA BARCELONISTA DE LISBOA - PARA MAIS ESTE
JOGO ! NÃO FALTES A APOIAR A TUA EQUIPA.
*****

Dónde estamos, como llegar?
SNOOKER

Travessa do Salitre, 1

Lisboa

penyabarcelonista@sapo.pt

FACEBOOK: Penya barcelonista de Lisboa