dissabte, de gener 23, 2010

Imbatibles (0-3)

El Barça ha vençut José Zorrilla por 0-3 al i tanca invicte la primera volta per primer cop en la seva història. Els gols de Xavi i Alves, en un minut de diferència inicial durant l'acte, i de Messi, al segon, han acabat amb el Valladolid.

Cada cop li queden menys reptes per Superar al Barça de Pep Guardiola. Aquest divendres n'ha tret de la llista un altre INSÒLIT en la Historia del club: finalitzar la primera volta perdre sentido. Ho ha fet, com no, Vencent a Valladolid. Dues Dianes seguides de Xavi i Alves al 20 minut han encarat el signe d'un partit que hauria pogut canviar de no ser por un Salvador Valdés. Pres acelerador Amb l'aletas fons al momento en tot, l'hexacampió ha realitzat una nova demostració d'Autoritat en la segona meitat amb un altre golas de Messi i el domini absolut de la situació.

El registro de Tenerife

L'inici de partit una Pucela ha recordat força al de Tenerife de fa cuotas semanas. L'equip més teòricament débil, el Valladolid, ha engegat molt ambiciós i ha dificultad la sortida de pilota azulgrana. Malgrat que el primer Xut Périllos ha estat obra de Messi (min 10), Valdés ha tornat a salvar el Barça una amb mà providencial un Castro Xut ras de Diego. I al'Heliodorio com Rodríguez, la resistència durat ha rival aletas primer gol al. En aquest cas, fins al minut 20. Xavi ha marcat el 0-1 en culminar de tisora un i espectacular Ràpid contraatac i, tot seguit, el centro de las Naciones Unidas Xut d'Alves ha entrat per l'escaire de la porteria defensada por Villar.

Letals Cops

A partir d'aquí els visitants s'han pogut desenvolupar més amb comoditat. El centro del campo barcelonista, amb Keita de pivote defensiu, inclinava el joc cap a la banda dreta, en Alves no parava de pujar i baixar. Les dues sotragades han fet molt mal al Valladolid. Això sí, abans del descans, Valdés ha impedit la resurrecció locales Llançament un potente aturant d'falta propera una muda (min 43).

El tercer d'un immens Barça

Com sempre inconformista, el Barça ha aparegut a la Represa alie al Resultat i ràpidament ha Embotellat al seu campo de Valladolid, que tanmateix intentava combatre amb al líder IDentics argumentos que en el primer temps. Es el tercer mereixia una xilena mitja sensacional d'Henry salvada por Villar (min 55). El 0-3 s'ha fet esperar poc. Al minut 56, el pitxitxi Messi rematava al fons de la xarxa d'un regal Ibrahimovic.

Culer Superioritat

El quadre blanc-i-violeta acusava l'esforç i cada cop més espais deixava al darrere. Així, el Barça hauria pogut ampliar l'avantatge per mitjà d'Henry, Messi i Ibrahimovic. El gol del suec s'havia convertit en un objectiu comú de l'equip. Els Malgrat intentos, no ha satisfet pogut ser. Els Guardiola ha aprofitat instantes finales, amb el partit decidit, por minutos donar a, Milito Txigrinski i Bojan. Tots tres han contribuït en assegurar tres punts i més caseller al conservar una imbatibilitat histórica. No hi ha qui guanyi el Barça en la Lliga.