dimecres, de novembre 14, 2007

Vist per sentència (0-3)

El FC Barcelona ha guanyat 0-3 al camp de l’Alcoià, amb gols d’Henry, Gudjohnsen (p) i Bojan, i deixa pràcticament sentenciada l’eliminatòria. La tornada es jugarà el 2 de gener al Camp Nou.
Queden encara 90 minuts més d’eliminatòria, però el Barça l’ha deixat aquesta nit vista per sentència. Un gol d’Henry, a la primera meitat, i els de Gudjohnsen i Bojan, en el tram final de partit, han condemnat un Alcoià que, tot i la seva excessiva agressivitat, mai ha fet la impressió de poder sorprendre els blaugranes. Superioritat del Barça El partit ha començat de forma molt intensa, amb un Alcoià que ha sortit amb força però que no ha aconseguit imposar-se mai al Barça. Els blaugranes, molt concentrats, no han permès que els locals creessin cap tipus de perill i, de mica en mica, han anat tancant dins la seva àrea els blanc-i-blaus. Gudjohnsen i Henry connecten Fruit d’aquest domini ha arribat el gol d’Henry (min. 25), que ha definit bé després d’una bona assistència interior de Gudjohnsen. L’islandès i el francès han connectat bé a El Collao i, en el 42, el ‘7’ blaugrana ha fet una centrada-xut que no ha pogut culminar Henry i que ha anat a parar al pal. El Barça no en tenia prou amb el 0-1. El segon es resisteix A la segona part, però, aquests dos homes no han pogut tornar a buscar-se, ja que Henry ha deixat el seu lloc a Bojan a la mitja part. L’islandès, en canvi, ha continuat mostrant-se molt participatiu i, des de segona línia, ha pogut fer el 0-2, però el seu xut ha estat un pèl desviat (min. 50). També Bojan (min. 57) i, de nou, Gudjohnsen (min. 72) han pogut marcar, però tots dos han rematat massa amunt. El Barça, a més, veia com Giovani havia de retirar-se en llitera, lesionat. Ara sí, gol de Gudjohnsen El partit era un monòleg dels blaugranes, que es mereixien molt més. La sentència, però, no arribava i els minuts passaven. En el 80, els locals s’han quedat amb un jugador menys per la doble groga de Baixauli. I, poc després, l’àrbitre ha assenyalat penal per una mà dins l’àrea local. Gudjohnsen l’ha llançat amb molta calma i ha fet el desitjat 0-2 (min. 89). Nova expulsió i nou gol I, tot seguit, ha arribat el 0-3. Amb un Alcoià desballestat i amb 9 jugadors –l’àrbitre ha expulsat Carrión per una dura entrada sobre Bojan-, el ‘27’ blaugrana ha rematat a gol una precisa entrada de Xavi des de la dreta (min. 94). Al final, 0-3 per a un Barça que, sense despentinar-se, ha deixat l’eliminatòria de setzens molt ben encarrilada.