Penya Barcelonista de Lisboa

dimarts, de gener 30, 2007

Márquez, entre els 16


Márquez, entre els 16

Rafa Márquez és la novetat en la llista de 16 jugadors per al partit de Copa contra el Saragossa que sha de jugar aquest dimecres al Camp Nou.


Motta i Ezquerro són les baixes respecte a l'última convocatòria.
En els partits de Copa del Rei només es poden incloure 16 jugadors en l'acta. És per això que Frank Rijkaard ha pogut donar descans a dos jugadors més del que és habitual. En aquest cas la novetat en la llista és la tornada de Rafa Márquez, que es va perdre el partit amb el Celta per sanció. Els dos membres de la plantilla que no han estat convocats són Motta i Ezquerro. A aquests cal afegir-hi els quatre lesionats, és a dir, Sylvinho, Eto'o, Thuram i Messi.


Més opcions en defensa

El dens calendari de partits que espera al Barça, amb tres títols en joc, fa que sigui molt important poder anar combinant jugadors per tenir-los tots en les millors condicions. Amb la tornada de Márquez el mexicà pot tornar a tenir minuts i permetre que la defensa blaugrana pugui seguir amb les seves rotacions.
D'aquesta manera els 16 escollits són Jorquera, Valdés, Puyol, Giuly, Edmílson, Xavi, Gio, Saviola, Ronaldinho, Oleguer, Deco, Gudjohnsen, Iniesta, Zambrotta, Belletti i Márquez.

3 Comments:

Publica un comentari a l'entrada

<< Home