Penya Barcelonista de Lisboa

divendres, de novembre 24, 2006

"Aquests premis FIFPro són una recompensa a un any d'alegria"













"Aquests premis són una recompensa a un any d'alegria"



Ronaldinho ha estat coronat per l'associació FIFPro, per segon any consecutiu, com el Millor jugador del món. Al mateix temps, forma part de l'onze ideal de la temporada 2005-06. Per al crac brasiler, "aquests premis són una recompensa a un any d'alegria".

El Camp Nou ha acollit aquest divendres l'acte de lliurament dels premis atorgats per l'associació FIFPro, formada per més de 43.000 futbolistes, als jugadors blaugranes que havien estat escollits en algunes de les categories d'aquestes distincions. L'excel·lent campanya que va realitzar el Barça ha dut a fins a cinc membres del conjunt que entrena Frank Rijkaard el propi Ronaldinho, Zambrotta, Eto'o, Thuram i Messi-, a ser distingits per aquesta associació, una mostra més del potencial de la plantilla del FC Barcelona i del valor del seu col·lectiu.

La satisfacció de Ronaldinho
D'entre tots els jugadors, n'hi ha un, Ronaldinho, que repeteix com a Millor jugador del món i, a més, ha estat inclòs en l'onze ideal escollit per lassociació. En aquest sentit, el '10' blaugrana s'ha mostrat especialment content "perquè significa que he sabut mantenir-me a un bon nivell". Al mateix temps, es repta a sí mateix a "seguir treballant amb la mateixa intensitat per poder fer les coses ben fetes".

La clau, la unió del vestidor

Però el que és realment significatiu per al crac brasiler del Barça i el que el fa sentir "més orgullós" és "que hagin estat els meus propis companys de professió, més de 43.000 futbolistes, els que m'han votat". Ronaldinho ha recalcat que una de les claus perquè el FC Barcelona segueixi sumant premis és "el bon ambient que hi ha a vestidors. Som una pinya".

L'entrega de premis
Samuel Eto'o, que prossegueix amb el seu pla de recuperació, no ha pogut estar present, per la qual cosa el vice-president del club Alfons Godall, ha recollit els seus premis. Els altres quatre jugadors han rebut els seus respectius guardons de mans del vice-president de FIFPro Gerardo Movilla i de David Mayebi, directiu de l'associació i president de l'Associació de Futbolistes del Camerun.

Molta expectació
Sota l'atenta mirada i els aplaudiments d'un públic ocasional que en aquell moment estava fent el Tour Guiat per les instal·lacions del Camp Nou, així com la de Frank Rijkaard i Txiki Begiristain des de la banqueta, primer han estat cridats a recollir els seus premis Thuram, Zambrotta, Ronaldinho i Eto'o, per formar part de l'onze ideal de la campanya passada. Per la seva part, Messi, que anava amb crosses, ha rebut el premi al Millor talent jove. Alfons Godall, en nom d'Eto'o, ha recollit el FIFPro Merit pel seu compromís solidari amb el futbol africà i la seva lluita contra el racisme en aquest esforç.