Penya Barcelonista de Lisboa

dijous, de maig 26, 2011

Zubizarreta: “Necessitem la nostra gent”Zubizarreta: “Necessitem la nostra gent
Andoni Zubizarreta ha demanat un esforç als seguidors perquè viatgin a Londres tot i les dificultats que hi ha. El director esportiu de futbol creu que l’equip té menys urgències que en el 92, però afronta les mateixes dificultats.
El director esportiu de futbol del Barça, Andoni Zubizarreta, ha atès els mitjans de comunicació desplaçats a Londres amb els quals ha comentat les seves sensacions davant la final de la Lliga de Campions d’aquest dissabte a l’estadi de Wembley.

Zubizarreta ha dit que entén les dificultats que tenen els socis per organitzar el seu viatge a Londres, però els ha demanat un esforç perquè l’equip tingui el seu suport a Wembley:” Sé que no és fàcil el viatge a Londres, i tant de bo puguin ser-hi tots a Wembley. El futbol és per a la gent i un club no és res sense la seva afició. Vull que sàpiguen que els necessitem i que espero que puguin viatjar de la manera més còmoda possible”.

“El Barça no se sent favorit”

El director esportiu blaugrana ha confessat que els jugadors “no se senten favorits. Això només te importància per a les cases d’apostes però no per a nosaltres. El Manchester ha jugat quatre de els últimes finals pel que no tenim motius per sentir-nos favorits”.

Menys urgències que en el 92

Zubizarreta torna a l’escenari on amb el Dream Team va guanyar la primera Copa d’Europa. ”Des que he arribat m’he dedicat a buscar petits indicis i auguris que em donin arguments per pensar que guanyarem com en el 1992”, ha reconegut.

Sobre quines diferències veu entre aquella final i la de dissabte, Andoni Zubizarreta creu que l’equip de Guardiola afronta el partit amb menys urgències que el de Johan Cruyff: "En el 92 teníem l’oportunitat de guanyar la primera Copa d’Europa del Club i hi havia una mica d’inquietud. L’equip actual té menys urgències històriques, però no per això afrontarà el partit amb menys ganes. S’ha de viure el moment amb les circumstàncies que et toquen i ara tenim una final per endavant contra un gran equip”.

0 Comments:

Publica un comentari a l'entrada

Links to this post:

Crear un enllaç

<< Home