Penya Barcelonista de Lisboa

dijous, de maig 26, 2011

Els jugadors creuen que serà diferent de Roma



Els jugadors creuen que serà diferent de Roma



Pocs dies abans de repetir final de Champions contra el Manchester United, la plantilla blaugrana considera que el partit de dissabte “no és comparable” al de Roma del 2009. També coincideix que el gol matiner d’Eto’o va ser clau.
Andrés Iniesta va ser un dels noms propis del partit de fa dos anys a la capital italiana. Un gol seu havia classificat el Barça per a la final i va ser dubte fins a última hora. “Cada moment té la seva situació. Aquella final va haver de ser així, vam aconseguir guanyar-la i tota la feina feta abans va tenir recompensa. Aquella temporada va ser molt especial. Però sempre és millor estar bé que amb petites molèsties”, confessa.

Un gol que va canviar el signe

El ‘8’ blaugrana espera una història diferent: “No és comparable. Potser té alguna similitud pel que fa a l’estil i la forma de fer les coses. I que és una final. No crec que hi hagi més similituds”. D’aquell dia, recorda: “El United va sortir millor que nosaltres. A partir del gol vam poder tenir més el control”. Per Iniesta, el fet que ara el rival no compti amb Cristiano Ronaldo no li treu potencial: “Comptar amb ell sempre és millor, però han incorporat altres jugadors i continuen tenint un equipàs”.

La fam de revenja

Dani Alves opina en la mateixa línia que Iniesta: “Una final mai es pot comparar amb una altra. Sempre és un partit diferent, especial, amb jugadors i il·lusions diferents”. El lateral explicava que els dos equips l’afronten d’una altra manera. “Hem tingut una setmana més de descans i hem pogut preparar millor el nostre partit, però això no vol dir que ells no ho facin. Arribaran amb l’espineta clavada de Roma”.

També Sergio Busquets ho admet: “Hauran recordat aquell partit, com nosaltres, però segur que serà una final diferent”. I Pedro també: “Tenen ànims de revenja. Tindran ànsia de victòria per culpa d’aquella final”.

El United juga a casa

L’extrem canari veu una altra diferència: el dia 28 el United jugarà al seu país. “Juguen a casa, això els beneficia una mica”. D’altra banda, un debutant en finals de Champions, David Villa, assenyala: “A Roma el gol d’Eto’o va posar les coses molt favorables al Barça, que va controlar bé el partit”. Malgrat el 2-0 de l’últim precedent, el Guaje tampoc es confia: “Hi ha molts jugadors que repeteixen final, però cada partit és diferent”.