diumenge, de gener 09, 2011

Una magnífica segona part deixa al Barça encara més líder a Riazor (0-4)

El primer gol del Barça l'ha fet David Villa. El segon, golàs de falta de Lionel Messi, el tercer, un xut potent de fora l'àrea d'Andrés Iniesta i el quart, de Pedro

El Barça ha començat el partit buscant, com sempre, l'àrea rival, però avui sense massa èxit a partir de la zona de tres quarts de camp, on els davanters Pedro, Messi i Villa no s'han entès. En el minut 21 de partit, Adrián ha tingut una oportunitat molt clara per avançar els gallecs, però el seu xut ha marxat fora per molt poc, mentre els centrals del Barça demanaven fora de joc, que no ha existit. En el 25, Messi ha fet una genial assistència per David Villa, que s'ha quedat sol davant Aranzubia i l'ha batut per sota les cames. En el minut 37, Abidal ha tornat a batre el porter del Deportivo, però l'àrbitre ha anulat el gol per fora de joc del jugador francès.

La segona part ha començat amb els mateixos onze pels dos equips. I en el minut 6 de la segona part, Lionel Messi, amb un llençament magistral de falta, ha marcat el segon del conjunt de Pep Guardiola. En el minut 24 de la segona part, el tècnic de Santpedor ha decidit substituir l'autor del primer gol del partit, David Villa, per donar entrada a Bojan Krkic. En el 79', Iniesta rep una passada de Piqué i amb la cama esquerra i des del vèrtex de l'àrea gran, fa un ut creuat que entra per l'arrel del pal dret. Dos minuts després i en un contraatac, Lionel Messi assisteix magníficament a Pedro, que aixeca la pilota per sobre Aranzubia i marca el quart dels culers. En els últims tres minuts de partit, tant el Barça, com el Depor han tingut dues ocasions per marcar, però Aranzubia li ha tret una rematada a Messi i Valdés, en u contra u, li ha parat una acció a Adrián. Amb aquest resultat, el Barça se situa a 5 punts del Reial Madrid, a falta del partit de demà davant el Vila-real.

0 Deportivo - 4 Barcelona

Deportivo: Aranzubía, Laure (Pablo Álvarez, 78'), Lopo, Colotto, Manuel Pablo; Rubén Pérez, Antonio Tomàs, Desmarets (Rindaroy, 70'), Saúl (Valerón, 53'), Juan Domínguez i Adrián.

Barça: Valdés, Adriano, Piqué, Puyol, Abidal; Iniesta (Thiago 81'), Mascherano, Keita; Pedro (Afellay, 81'), Villa (Bojan, 69') i Messi.

Gols: 0-1 (25') David Villa. 0-2 (51') Messi. 0-3 (79') Iniesta. 0-4 (81') Pedro.

Àrbitre: Delgado Ferreiro (col·legi basc). T.G: Rubén Pérez
Lotina: "Tants minuts darrere la pilota afecten, no tinc res a retreure als meus jugadors"