Penya Barcelonista de Lisboa

dissabte, de gener 08, 2011

El Barcelonisme de dol



En nom de la Penya Barcelonista de Lisboa presentem el nostre més sentit còndol a la familia d'en Àngel Pedraza, format a la Masia va ser el precursor d'aquest Barça actual.
Descansi en pau.


Ángel Pedraza va ser un dels primers jugador de la pedrea a pujar al primer equip del Barça

Ángel Pedraza ha mort aquest dissabte a l'edat de 48 anys. L'exjugador blaugrana durant els anys 80, ha mort a conseqüència d'una llarga malaltia. Pedraza es va retirar al Mallorca i va passar a formar part del cos tècnic del futbol de base blaugrana. A més, també va entrenar les categories inferiors de l'Espanyol quan el seu fill Marc va fitxar pels blanc-i-blaus.

Pedraza va començar aquesta temporada a la banqueta de L'Hospitalet, equip de Segona Divisió B, però va ser cessat a mitjans de curs. Abans també havia entrenat el Vila-real B, el Benidorm, l'Atlètic Balears i l'Iraklis grec.

1 Comments:

  • Una abraçada des d'aquí a la seva família. Sembla mentida, encara recordo veure'l jugar des de la meva localitat dempeus al gol sud, a l'època d'en Venables, quan encara no podíem ni somniar que un dia els successors de Pedraza, Rojo i Calderé guanyarien lligues, champions, eurocopes i mundials... Una pena que, a més, hagi mort abans de poder veure el triomf de la Masia, de la seva masia, a la Pilota d'Or. Descansa en pau, Àngel!

    By Anonymous Marc, at 12:22 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home