Penya Barcelonista de Lisboa

dijous, de gener 06, 2011

Recuperació per als titulars


Recuperació per als titulars


Després d’un partit contra l’Athletic Club molt intens i que va implicar un gran esforç físic, el Barça ha tornat als entrenaments. Els 11 jugadors que van ser titulars a San Mamés s’han quedat al gimnàs fent recuperació.


Amb la classificació per als quarts de final de la Copa del Rei a la butxaca, el conjunt dirigit per Josep Guardiola inicia el dia de Reis amb una nova sessió preparatòria. L’objectiu prioritari és recuperar els jugadors de l’esforç físic realitzat aquest dimecres a San Mamés per començar a preparar el partit de dissabte contra el Deportivo.

Els titulars, a vestidors

En un entrenament que ha començat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper a les 12 hores i que ha estat a porta tancada, els onze futbolistes que van saltar al terreny de joc de San Mamés d’inici no s’han deixat veure sobre la gespa. I és que tots ells s’han quedat al gimnàs per fer treball de recuperació.

12 jugadors sobre el terreny de joc

D’aquesta manera, sí han saltat al camp d’entrenament de la Ciutat Esportiva un total de 12 jugadors: els 10 que no van ser titulars de la primera plantilla i dos del Barça Atlètic, concretament Thiago Alcántara i Jordi Masip.

Maxwell, amb el grup

Maxwell, que no va entrar a la convocatòria de Copa per precaució degut a unes molèsties a l’adductor de la cama dreta, s’ha exercitat juntament amb els jugadors que no van ser titulars davant l’Athletic Club.