Penya Barcelonista de Lisboa

dimecres, de gener 05, 2011

Camí cap a Bilbao


Camí cap a Bilbao

L’expedició del FC Barcelona, amb el president Sandro Rosell al capdavant, viatja en aquests moments cap a Bilbao on aquesta nit a partir de les 22 hores es jugarà davant l’Athletic el pas als quarts de final de la Copa.


Si no hi ha cap contratemps està previst que l’equip arribi a l’aeroport de Bilbao passades les 12 del migdia. En aquests moments els 20 jugadors convocats volen cap a la ciutat basca en un avió on a més del cos tècnic també hi és el president del FC Barcelona, Sandro Rosell. El màxim mandatari del club viurà en directe el partit de Copa a San Mamés juntament amb el vicepresident Jordi Cardoner, i els directius Toni Freixa, Eduard Coll i Jordi Mestre.

El primer desplaçament d’Afellay

Aquest viatge a Bilbao és especial per a un jugador. Es tracta de la nova incorporació de l’equip, Ibrahim Afellay, que ha estat convocat per primera vegada amb el Barça després d’haver fitxat a finals del mes de desembre. A banda d’Afellay, cal destacar també la presència a l’equip de Puyol, que viatja després de recuperar-se de la lesió, i Messi, que torna un cop finalitzades les vacances de Nadal.

Tres mesos després

Aquest no és el primer desplaçament del Barça a Bilbao d’aquesta temporada. Els homes de Guardiola ja van viatjar el 25 de setembre, en el partit de Lliga corresponent a la jornada 5. Un duel que va acabar amb victòria blaugrana (1-3) gràcies els gols de Keita, Xavi i Busquets.

Dinar de directives

A partir de les 3 de la tarda tindrà lloc al Palacio Ibaigane el dinar entre els representants de les directives de l'Athletic Club de Bilbao i el FC Barcelona.