Penya Barcelonista de Lisboa

dissabte, de desembre 04, 2010

COMUNICAT OFICIAL FC BARCELONA


COMUNICAT

El FC Barcelona vol detallar públicament la seqüència de fets que han succeït en les darreres hores, al voltant de la celebració del partit CD Osasuna-FC Barcelona.
1) Des d’ahir divendres a la tarda, el Club ha estat al corrent dels greus incidents que estaven succeint als aeroports de l’Estat per la vaga encoberta dels controladors aeris. Davant d’aquests fets, el president Sandro Rosell va contactar personalment amb la Real Federación Española de Fútbol (RFEF) per exposar-los la situació.
Després de diferents contactes amb responsables federatius, i atenent a les recomanacions d’AENA, el president Rosell va decidir mantenir el pla de viatge en avió previst per aquest matí.
2) A les 9 hores d’avui, l’equip ha estat citat al Camp Nou per desplaçar-se a l’aeroport de Barcelona. El programa de viatge, però, s'ha suspès i la programació del viatge ha quedat pendent de les recomanacions directes d’AENA, que hora rere a hora ha anat posposant la possibilitat de volar, però garantint en tot moment que el vol podria sortir al llarg del matí.
3) El Club ha seguit en contacte amb la RFEF que, cap al migdia, i en base a l’excepcionalitat dels fets, ha informat al FC Barcelona que el partit s’ajornava a
demà diumenge a les 17 hores. La decisió ha estat acceptada pel Club, malgrat que afectava negativament els interessos esportius de l’equip, que dimarts juga partit de la Lliga de Campions davant el Rubin Kazan.
4) Després d’aquesta comunicació, s’ha preparat un programa de viatge alternatiu que preveia marxar avui a les 17 hores en AVE cap a Saragossa, amb posterior trasllat en autocar cap a Pamplona.
5) De manera sorprenent, al voltant de les 3 de la tarda, la RFEF ha tornat a contactar amb el FC Barcelona per comunicar que, en contra del que havia anunciat aquest migdia, es refermava en el fet que el partit s’havia de jugar avui
dissabte, amb el risc de perdre els tres punts en joc si l’equip no compareixia. Aquesta comunicació també arribava signada per l’LFP.
6) El FC Barcelona ha expressat la seva indignació a la RFEF, ja que la seva indecisió ha causat un gran perjudici als interessos esportius, a la imatge i als aficionats de la nostra Entitat. Tanmateix, el Club ha acceptat la decisió i ha posat en marxa un programa de viatge d’urgència. S’ha avançat la sortida a les 16 hores, per jugar el partit davant el CD Osasuna tan bon punt l’equip arribi a Pamplona.
Barcelona, 4 de desembre de 2010

0 Comments:

Publica un comentari a l'entrada

Links to this post:

Crear un enllaç

<< Home