Penya Barcelonista de Lisboa

dijous, d’octubre 14, 2010

EL SEGUIMENT DE L'ASSEMBLEA DE COMPROMISSARIS, A L'ABAST DE TOTHOM


EL SEGUIMENT DE L'ASSEMBLEA DE COMPROMISSARIS, A L'ABAST DE TOTHOM

Aquest dissabte, 16 d’octubre, a partir de les 9.30h (10 hores, en segona convocatòria) se celebrarà l’Assemblea ordinària del FC Barcelona, que podrà seguir-se des de qualsevol lloc del món a través d'internet i dels mitjans oficials del club.

Ordre del dia

1.- Informe del president.
2.- Conclusions derivades de l'Informe de l'Auditoria Preventiva (Due Diligence).
3.- Liquidació de l'exercici econòmic 2009/2010 i, en el seu cas, acció de responsabilitat.
4.- Pressupost de l'exercici econòmic 2010/2011.
5.- Propostes de socis i sòcies d'acord amb el que estableix l'article 19.12 dels Estatuts.
6.- Ratificació de nomenaments de membres de la Junta Directiva i de la Comissió Econòmica.
7.- Informe del Síndic dels Socis i Sòcies.
8.- Torn obert de paraules.

Tothom podrà seguir l’Assemblea

Les persones interessades en seguir el desenvolupament d'aquest acte podran fer-ho de diverses maneres, que us detallem a continuació:

Barça TV en directe

S’emetrà l’Assemblea en directe a través de Barça TV a partir de les 10 h del mateix dissabte, des del Palau de Congressos.

Streaming en directe al lloc web

El lloc web del club inclourà la possibilitat de seguir en ‘streaming’ (reproducció en temps real) l'emissió en directe de Barça TV, amb el seguiment de tota la jornada al Palau de Congressos de Catalunya, a partir de les 10 hores i fins que s'exhaureixin tots els punts de l'ordre del dia, previsiblement a mitja tarda.

A partir de les 14 hores, es podrà seguir, també per internet, el Barça Notícies Migdia, amb el més destacat de l'Assemblea i l'última hora del conjunt de Pep Guardiola, que el mateix dissabte a la tarda jugarà contra el valència. Aquesta emissió coincidirà amb la franja de descans que tindran els compromissaris (de 13.30 a 14.30 hores).

Notícies a Fcbarcelona.cat

Com és habitual, www.fcbarcelona.cat inclourà diferents peces informatives, amb el resum de l’activitat que tingui lloc al Palau de Congressos. El tancament de l'exercic, el pressupost o el balanç de l'assistència seran alguns dels continguts que hi trobareu ampliats.

Twitter, al minut

Les xarxes socials també jugaran un paper important en la difusió d’informació del FC Barcelona, a través de la xarxa de microblogging Twitter. A través dels tres comptes oficials del club en aquesta eina 2.0 (www.twitter.com/fcbarcelona i www.twitter.com/fcbarcelona_cat i www.twitter.com/fcbarcelona_es ) i amb el hastag #socisFCB es podrà seguir al detall tota l’activitat de la jornada electoral. A la portada del lloc web del Barça s'hi inclourà un mòdul de Twitter per poder seguir totes les actualitzacions.