Penya Barcelonista de Lisboa

diumenge, de setembre 05, 2010

La ‘Casa Barça’, al Japó

La ‘Casa Barça’, al Japó

Una família japonesa té un habitatge construït a l’estil Barça a Tòquio. Els veïns de la zona coneixen la casa com a 'Barça House'. Els propietaris hi tenen, fins i tot, un petit Camp Nou per jugar a futbol.


Touji Okuzumi té tres anys i el seu pare, Shinji Okuzumi, és un enamorat del Barça i, sobretot, del seu tècnic, Josep Guardiola. Per això, coincidint amb l’etapa del de Santpedor al capdavant del primer equip, va decidir fer soci del Barça al seu benjamí. Això va ser el gener del 2010.

Un punt d’atracció

Però la seva passió pel Barça no es queda aquí. La casa de la família Okuzumi és tota una atracció a la capital de Japó. I és que és un habitatge cent per cent Barça. Així, sobre el garatge, aquesta família nipona hi té un petit Camp Nou per jugar a futbol i tots els veïns coneixen aquesta casa amb el nom de ‘Barça House’.

Façana blaugrana

Fins i tot la façana de l’edifici és de color blaugrana. Quan van decidir construir casa seva, van parlar amb els arquitectes encarregats del projecte i aquests van buscar els colors del Barça per a les parets. Les autoritats no els van posar cap tipus d’impediment, ni tampoc el govern japonès, i no van necessitar permisos especials per a aquest ‘look’ de l’habitatge.

Els nens de la zona que juguen a futbol passen sovint per aquesta casa, atrets per la seva simbologia Barça.

El pare de la família, gran fan de Guardiola

Al pare de la família, en Shinki, li agrada tot de Guardiola. Des de la seva personalitat, passant pel seu futbol, i la seva estratègia. Li agradava molt el futbolista italià Roberto Baggio i, quan seguia els partits del Brescia –on jugava Baggio–, va veure Guardiola jugar i se’n va fer admirador. També li va agradar molt la seva personalitat, i el fet que després de la seva etapa blaugrana volgués jugar amb Baggio i refusés altres ofertes per poder jugar amb el Brescia.

Segueixen les evolucions del Barça per televisió i una de les anècdotes més curioses és que, tot i que tenen la casa del Barça i una reproducció de l’estadi damunt del garatge, mai no han estat ni al Camp Nou ni a Barcelona.

Façana de la vivenda de la família Okuzumi.
El segon país amb més socis Touji Okuzumi és el soci 174816 del Barça i es va donar d’alta el 25 de gener del 2010. El Japó segueix sent el segon país amb més socis després de l’Estat espanyol. Actualment són 1.522 els socis nipons registrats.

0 Comments:

Publica un comentari a l'entrada

Links to this post:

Crear un enllaç

<< Home