Penya Barcelonista de Lisboa

dissabte, de juliol 03, 2010

Rosell visita la primera penya com a president


Rosell visita la primera penya com a president

La localitat de Banyoles, i més concretament la PB Comarca de Banyoles, ha rebut la visita de Sandro Rosell i de Jordi Cardoner, vicepresident de l’àrea social, en el seu 25è aniversari.

Si divendres va ser l’Ajuntament de Barcelona i el Palau de la Generalitat , en el matí d’aquest dissabte i només tres dies després de la seva presa de possessió, Sandro Rosell ha visitat la primera penya com a màxim mandatari del Barça.

25è aniversari de la penya

La Penya Blaugrana Comarca de Banyoles, que celebra el seu 25è aniversari, ha estat l’escollida. Sandro Rosell ha estat acompanyat per Jordi Cardoner, vicepresident de l’àrea social del FC Barcelona.

Sentiment especial

No és la primera vegada, però, que Rosell visita aquesta penya; ja ho va fer l’any 2005, quan encara era vicepresident esportiu blaugrana, i precisament va ser la darrera que va visitar ostentant aquest càrrec. “Hem vingut aquí perquè la penya ens ha demostrat molta estima i sempre ens va donar suport quan era vicepresident”, ha explicat el president del FC Barcelona. És per això que Rosell li professa “un sentiment especial”.

Agraït a Banyoles

Entre els assistents, ha destacat la presència de Pere Gratacós, exjugador i exentrenador blaugrana. Una persona, juntament amb molta gent de Banyoles, que, segons Sandro Rosell, li ha donat sempre molt suport i especialment durant la campanya electoral a la presidència del FC Barcelona.

Visita al consistori

L’acte ha estat presidit pel president de la penya, Josep Olivé, i l’alcalde del municipi del Pla de l’Estany, Miquel Noguer, que ha felicitat Sandro Rosell pel seu nomenament com a president del Barça i li ha desitjat “sort i molts èxits, no només esportius, sinó a tots els nivells”. Sandro Rosell i Jordi Cardoner han visitat l’Ajuntament de la localitat gironina i el president del FC Barcelona ha signat en el llibre d’honor del consistori.

De Banyoles a Porqueres

Posteriorment, s’han desplaçat a Porqueres, la població del costat, i han presenciat el partit de futbol entre els penyistes de la Penya Blaugrana Comarca de Banyoles i els veterans de la Unió Esportiva Porqueres. L’alcalde de Porqueres, Salvador Ros, el de Banyoles, Miquel Noguer, el president de la penya, Josep Olivé, i el president Sandro Rosell, en representació del Barça, també han dut a terme el tradicional intercanvi d’obsequis.