Penya Barcelonista de Lisboa

divendres, de juliol 02, 2010

Antoni Rossich, nou director general


Antoni Rossich, nou director general
www.fcbarcelona.cat

La Junta Directiva, encapçalada per Sandro Rosell, ha anunciat aquest dijous el nomenament d'Antoni Rossich com a nou director general del FC Barcelona.

Antoni Rossich i Terme, nascut el 7 de febrer del 1951 i llicenciat en ciències econòmiques per la Universitat de Barcelona (UB), assumeix la direcció general del Barça, càrrec en el qual substitueix Joan Oliver.

Prové del món editorial

Fins ara, Antoni Rossich ha estat conseller delegat de la divisió internacional del Grup Planeta, empresa a la qual ha estat vinculat els darrers 15 anys. Amb anterioritat, i en el mateix Grup, exercia les funcions de conseller delegat d’Espasa Calpe a Madrid, així com les de director general d’Editorial Planeta Argentina i d’Editorial Planeta Mèxic.

Prèviament a la seva experiència en el món editorial, va estar vinculat al Grup Agrolimen en qualitat de director de Màrqueting a Arbora i després com a conseller delegat de la divisió de confiteria del Grup a la Xina.

Després d’aquesta etapa en el gran consum, va treballar en el camp de la comunicació, formant part del Grup Havas. Primer com a CEO de Media Planning Worldwide i després com a CEO de la divisió nord-americana d’Havas Media. En ambdós casos, a Nova York.

De manera especial, i pel seu valor i significat, cal destacar l’experiència olímpica al Comitè Organitzador de Barcelona del 1992 com a director de la divisió comercial i com a director del recorregut de la torxa olímpica.
Antoni Rossich és el nou director general del club. Jansà, nou director de ComunicacióPere Jansà i Rodríguez (23 de setembre del 1968) serà el nou director de Comunicació del club. Llicenciat en Psicologia per la Universitat de Barcelona, té un Master en Direcció de Marketing per EADA.

Fins ara, ha estat Director Associat i fundador de TÀCTICA, una consultora d’estratègia de marca, comunicació i investigació de mercats, empresa a la que ha estat vinculat els darrers 15 anys. La seva experiència professional contempla des de l’assessoria estratègica per marques i multinacionals de tots els sectors fins a l’àmbit de la política

A més a més, ha participat com a professor convidat en diferents seminaris i programes d’Universitats i escoles de negocis.

Amb anterioritat, havia estat Director de Planificació Estratègica de l’agència de publicitat SCACS, i consultor per altres grups de comunicació.

I de manera especial, i pel seu valor i significat, cal destacar l’experiència olímpica a la Ràdio Televisió de Barcelona’92, en la que va estar destinat a la seu de Castelldefels.
NDLR
Gran fitxatge, gran persona i millor professional

0 Comments:

Publica un comentari a l'entrada

Links to this post:

Crear un enllaç

<< Home