Penya Barcelonista de Lisboa

dijous, de juny 17, 2010

ELISABET I PEDRO - PEDRO I ELISABET
El proppassat 5 de juny es van casar a Barcelona els nostres estimats consocis Eli i Pedro. Ens fa una especial il·lusió compartir aquesta notícia amb tots vosaltres atès que des de la Penya Barcelonista de Lisboa hem pogut veure com anava creixent el seu amor i el seu compromís. Amor i compromís de l'un cap a l'altre, amor i compromís a la terra... i amor i compromís al Barça!! Tan és així que l'Eli es va casar amb un vestit blau molt elegant que en algun moment del dia va embellir amb un fular de color grana... una autèntica núvia culé! Eli i Pedro, Pedro i Eli, tot els socis de la Penya, els vostres amics culés de Lisboa us desitgem molta sort, molta felicitat, una llarga vida junts... i algun futur petit culé també!
*****
El pasado e de junio se casaron en Barcelona, en la Iglesia de san Gregorio Taumaturgo, nuestros queridos socios Eli y Pedro. Nos hace una especial ilusión compartir esta noticia con todos vosotros debida cuenta que desde la Penya Barcelnista de Lisboa hemos podido seguir como iba creciendo su amor y su compromiso. Amor y compromiso de uno hacia el otro y compromiso con su tierra... y amor y compromiso con el Barça!! Tan fué así que la guapísima Eli se casó con un precioso vestido azul muy elegante que en algun momento del dia lo completó con un fular color grana... una auténtica novia culé! Eli i Pedro, Pedro i Eli, todos los socios de la Penya, vuestros amigos culés de Lisboa os deseamos mucha suerte, mucha felicidad, una larga vida juntos... y también algún futuro pequeño culé!
*****
A Quinta feira, o 5 de junho casaram-se, em Barcelona, os nossos queridos sócios Eli e Pedro. Temos uma especial ilusão de compartir esta notícia com todos vocês tendo em conta que desde a Penya Barcelonista de Lisboa pudemos ver como ia crescendo o amor e o compromisso entre eles. Amor e compromisso entre eles, amor e compromisso com a terra deles... e amor e compromisso com o Barça! A prova d’isso é que a Eli casou de fato cumprida azul muito elegante que perante o transcurso da festa embeleci ou com um fulard cor vermelha... uma autentica noiva culé! Eli e Pedro, Pedro e Eli, todos os sócios da Penya, vossos amigos culés de Lisboa os desejamos muita sorte, muita felicidade, uma comprida visa juntos... e também algum futuro pequeno culé.
*****

Tots els que vulgueu felicitar lis, envieu un mail a: elicarcell@yahoo.com

5 Comments:

Publica un comentari a l'entrada

Links to this post:

Crear un enllaç

<< Home