Penya Barcelonista de Lisboa

dijous, de juny 03, 2010

ELECCIONS ELECCIONES ELEÇÕES


Sandro Rosell ha assegurat en una entrevista a e-notícies que li oferirà un contracte de sis anys a Josep Guardiola, si guanya les eleccions a la presidència del FC Barcelona.


"L'estabilitat econòmica dels clubs comença per l'estabilitat esportiva i això comença perquè l'entrenador duri molts anys. M'agradaria fer-li un contracte de sis anys, renovable any a any, amb uns objectius per les dues bandes".

"És un contracte de sis anys que cada any es revisa. I faig això perquè és un tema psicològic perquè vol dir que ja no cal que t'asseguis, perquè hi ha unes condicions que si s'han complert, automàticament es va renovant any a any i ja no cal asseure's a la taula i negociar un contracte i crear una tensió innecessària", ha afegit.

D'altra banda, Rosell ha qüestionat el contracte del Barça amb Mediapro, perquè no està avalat bancàriament. Aquesta circunstància provoca una "debilitat jurídica en el cas dels ingressos del club que fa que tot ho tinguis agafat amb pinces", segons l'aspirant a la presidència blaugrana.

L'exvicepresident esportiu ha manifestat que "intentarem motivar molt Mediapro perquè sigui una empresa molt sòlida, que funcioni molt bé i que mai deixi d'atendre els seus pagaments amb el Barça, que això és el que ens interessa al Barça, que aquesta empresa funcioni perquè segueixi pagant el contracte anual amb el Barça, que com tu molt bé deies no té avalat, al contrari del que diuen del Madrid que sí el té avalat".

"Això s'hauria de revisar perquè tenim una debilitat, aquí, això no hi ha cap mena de dubte. No és el mateix tenir-lo avalat, que no tenir-lo avalat. El Madrid el té avalat i nosaltres no... és el que he llegit als diaris. Això s'ha de comprovar si un dia guanyes les eleccions internament amb una auditoria legal", ha afegit.