Penya Barcelonista de Lisboa

divendres, d’abril 16, 2010

Touré: “El derbi és el partit més complicat”


Touré: “El derbi és el partit més complicat"

Ni Sevilla, ni Vila-real, ni cap dels tres partits que queden a casa. Per Touré Yaya, “el derbi és el partit més complicat” que ha de jugar el Barça a la Lliga.

L’africà, autor de l’últim gol contra el Deportivo, ha declarat que cal “anar pas a pas i guanyar tots els sis partits que ens queden. I tres són molt difícils”, en referència als tres desplaçaments que ha d’efectuar l’equip a Cornellà, Vila-real i Sevilla. Però el derbi és el compromís que més el preocupa. “És un equip molt difícil al seu estadi. S’estan preparant molt bé”, ha afirmat.

El factor Cornellà-El Prat

Touré creu que l’Espanyol sortirà molt motivat perquè s’estrena en un derbi a Cornellà-El Prat. “És un rival que vol guanyar sempre el Barça. És un partit molt difícil i és el primer que es jugarà al nou camp de l’Espanyol. Tenen molt nivell”, ha reconegut el ‘24’ del Barça, que amb el gol contra el Deportivo ja n’ha signat sis com a blaugrana.

Elogis per als seus companys

El migcampista també ha tingut paraules d’elogi per a tots els seus companys. El primer, Pedro, autor d’un golàs des del migcamp: “Va ser un golàs. Pedro és un jugador molt important per a nosaltres. Està fent una temporada boníssima”. Jeffren i Dos Santos també han rebut lloances, així com Xavi, Messi i Iniesta: “Com he dit sempre, jugar amb Xavi, Iniesta o Messi és molt fàcil. Et faciliten les coses. Són dels millors jugadors del món”.

Touré ha tingut un record especial per a Iniesta, ara lesionat: “És una llàstima el que li ha passat a l’Andrés. És un gran jugador. Esperem que el Barça arribi a la final i puguem tornar-lo a veure jugant una final.”
Foto: arxiu FCB.
Íntegra en catalàL’anècdota de la roda de premsa ha estat l’alt nivell de català mostrat per Touré Yaya en cadascuna de les seves respostes. Tret d’algun entrebanc quan li han demanat que respongui en castellà, l’africà ha deixat clar que el seu català millora cada dia.