Penya Barcelonista de Lisboa

divendres, de desembre 26, 2008

Alves, Xavi i Messi, en l’onze ideal de L’Équipe


Alves, Xavi i Messi, en l’onze ideal de L’Équipe

El diari francès ha escollit els tres blaugranes entre els onze millors futbolistes del 2008. El Barça és el segon club que aporta més jugadors a la relació, només per darrere el Manchester United.Tres jugadors del FC Barcelona han estat inclosos en l’onze ideal del 2008 del diari L’Équipe. Es tracta de Dani Alves, que va jugar la primera meitat de l’any amb el Sevilla, Xavi i Messi. Ocupen, respectivament, el lateral dret, el mig centre i un lloc a la davantera.

Per altra banda, Carles Puyol, Andrés Iniesta i Samuel Eto’o, amb menys votacions, formen part del conjunt reserva.

Messi, “el millor del segon semestre” D’Alves, L’Équipe en destaca “la capacitat atlètica, la potència i la velocitat”. A més, titlla a Xavi de “magnífic” i considera Messi com “el millor jugador del món en el segon semestre de l’any”. Tant el català –cinquè- com l’argentí –segon- ja havien estat reconeguts en la votació de la Pilota d’Or que organitza el prestigiós diari gal.

El Barça, el segon més representat El Barça, amb tres homes, és el segon equip que aporta més futbolistes a l’onze ideal de L’Équipe. El que en té més és l’actual campió d’Europa, el Manchester United, amb quatre: Vidic, Ferdinand, Evra i Cristiano Ronaldo. Els altres clubs amb jugadors seleccionats són el Liverpool (Gerrard i Torres), el Madrid (Casillas) i l’Inter de Milà (Ibrahimovic).