Penya Barcelonista de Lisboa

dilluns, de juliol 30, 2007

Els joves aporten il·lusió i talent






Giovani Dos Santos




Bojan Krkic
Els joves aporten il·lusió i talent
Frank Rijkaard ha destacat la feina dels jugadors del planter en l’stage que l’equip ha fet a Escòcia. Olazábal, Valiente, Olmo, Crosas, Dimas i els ja jugadors del primer equip Bojan i Giovani han convençut el tècnic holandés pel seu entusiasme.
Així ha estat aquest inici de pretemporada per als jugadors del planter blaugrana: Oier Olazábal: Una experiència única Acaba de fitxar pel Barça B amb només 17 anys i ja ha rebut el premi d’entrenar-se amb Valdés i Jorquera a les ordres de Juan Carlos Unzué. Després de destacar al juvenil del Real Unión de Irún haurà de ser peça clau del Barça B de Guardiola .
Marc Valiente: Amb ressaca del Mundial sub-20 La temporada passada es va perdre la gira per haver de disputar el Mundial sub-19 i aquesta temporada ha arribat tocat del Mundial sub-20 on va formar parella defensiva amb Piqué. Unes molèsties als isquiotibials de la cama esquerra l’han impedit jugar. Jesús Olmo: Segon stage consecutiu En la pretemporada anterior ja va treballar amb el primer equip i sempre amb bon rendiment. La seva polivalència i eficàcia agraden molt a Rijkkaard però en un entrenament va patir un esquinç de grau 1 i això el va deixar sense opcions per participar en els partits amistosos.
Marc Crosas: 30 minuts aprofitats La temporada passada ja va debutar a la Copa i va participar en alguns amistosos. Ha jugat el darrer quart d’hora contra el Dundee United i el Hearts deixant bones sensacions. És un bon relleu per a Iniesta o Xavi.
Dimas Delgado: Un premi al sacrifici Tenia ofertes d’algun equip de Primera Divisió per marxar però serà un home clau per al filial. Als seus 24 anys la seva experiència ha de ser molt útil. Rijkaard ha premiat la seva entrega i dedicació amb 7 minuts contra el Hearts.
Giovani dos Santos: Alternativa seriosa És, juntament amb Olmo, l’únic que repeteix de l’anterior pretemporada. Com llavors, ha pogut marcar un gol. Ha jugat les dues segones parts a un altíssim nivell. Ofereix velocitat, qualitat i molts recursos a la part ofensiva de l’equip. Té lloc al primer equip.
Bojan Krkic: La confirmació d’un talent És la prova que el talent no té edat. És el més jove de tots,16 anys, però juga com un veterà. Com Giovani, ha jugat les dues segones meitats i s’ ha entès de meravella amb Henry. No ha marcat, la seva especialitat, però ha sorprès als que no coneixien la seva qualitat. És un davanter modern que sap fer de tot i pot adaptar-se a les bandes. Més qualitat al servei de Rijkaard per a la davantera.
Bon moment per als nous talents
Les pretemporades acustumen a ser beneficioses per als jugadors més joves. Són dies de proves i oportunitats i és el moment de guanyar-se la consideració dels entrenadors. Rijkaard ha valorat l’excel·lent disposició d’aquests jugadors fets a casa que somien amb guanyar-se un lloc al primer equip