Penya Barcelonista de Lisboa

dijous, de maig 31, 2007

La semifinal dels joves


La semifinal dels joves

Aquesta nit el Barça juga la semifinal de la Copa Catalunya amb el Nàstic amb un equip ple de joves talents que volen demostrar la seva qualitat en un partit amb el primer equip.


A partir de les 22:00 h, i en directe per Barça TV i
Barça TV Online , el Barça jugarà la segona semifinal de la Copa Catalunya davant el Nàstic.
El Nou Estadi de Tarragona serà l’escenari d’un partit en què Frank Rijkaard comptarà amb moltes de les noves promeses del planter. La seva qualitat i il•lusió serà un dels millors arguments de l’equip blaugrana per aconseguir la classificació per a la final. 10 del futbol base: Entre els 9 jugadors del filial i un del juvenil, més de mitja convocatòria per a aquest partit la formen jugadors del futbol base .

En aquest cas són Giovani Dos Santos, Crosas, Sastre, Olmo, Orlandi, Toni Calvo, Valiente, Thaer, Víctor Vázquez i Sergio Busquets.

De la primera plantilla, doncs, només hi han entrat els 8 jugadors disponibles que són Belletti, Oleguer, Jorquera, Sylvinho, Motta, Ezquerro, Giuly i Valdés.

Sense els internacionals: Per a aquest partit, però, hi ha 14 jugadors de la primera plantilla que no han pogut ser convocats per diferents motius. Tretze d’aquests tenen compromisos internacionals amb les seleccions durant aquesta setmana i la vinent, i Rafa Márquez és baixa per lesió. A tots aquests caldria afegir-hi Bojan Krkic.

El davanter del B està concentrat amb la selecció espanyola sub-21 i no ha pogut reforçar el primer equip com han fet molts dels seus companys del filial.

Prèvia de l’última jornada: Nàstic i Barça es tornaran a enfrontar en l’última jornada de Lliga que pot acabar sent decisiva. Aquell partit també es jugarà en el Nou Estadi de Tarragona, però en aquell cas Frank Rijkaard sí que podrà comptar amb tota la plantilla per intentar fer el pas definitiu cap a la tercera Lliga.

Revàlida del Nàstic: Després d’haver-se confirmat el seu descens a Segona A, el Nàstic de Tarragona afronta aquesta Copa Catalunya com un revàlida. L’equip de Paco Flores intentarà aconseguir una victòria contra el Barça davant la seva afició per seguir lluitant per la Copa Catalunya.

L’entrenador català, però, aprofitarà aquest partit per donar minuts a jugadors poc habituals com el porter Alvaro, els defenses Marco i Serrano, el davanter Makukula o l’ex del Barça Óscar López, que aquesta nit podria reaparèixer després d’estar gairebé tota la temporada de baixa per lesió.