Penya Barcelonista de Lisboa

dijous, de maig 31, 2007

BARÇA - ESPANYOL: MÉS QUE UN DERBI


BARÇA - ESPANYOL: MÉS QUE UN DERBI
L'últim partit al Camp Nou es presenta amb un Espanyol amb moltes ganes de donar una alegria a la seva afició.


El proper dissabte 9 de juny a les 21 hores, el Camp Nou rebrà l'Espanyol d'Ernesto Valverde que va quedar subcampió de la UEFA a Glasgow. Els jugadors del Barça volen aconseguir la victòria per seguir en la lluita pel títol de Lliga, però l'Espanyol no ho posarà gens fàcil. L'equip necessita un estadi ple, amb bufandes i senyeres, i amb un bon ambient perquè l'equip senti el màxim suport de l'afició que els dugui cap a la victòria.
L'assistència mitjana en Lliga al Camp Nou aquesta temporada ha estat de 73.727 espectadors. Gràcies a les alliberacions dels socis amb abonament, prop de 9.000 espectadors addicionals per partit han pogut assistir a l'estadi, després de comprar la seva entrada, gràcies al servei Seient Lliure.

Això significa que en cas que no existís aquest sistema d'alliberació la mitjana d'assistència a l'estadi seria de menys de 65.000, fet que ressalta la importància del Seient Lliure en l'ambient del Camp Nou.
El club espera que tots els socis amb abonament vinguin a l'estadi per presenciar aquest partit per viure el final de Lliga al costat de l'equip, que ens necessita més que mai.

Per aquesta raó, perquè l'objectiu màxim és aconseguir el títol de Lliga, el club demana a aquells socis amb abonament que no tinguin pensat venir al Camp Nou, que alliberin el seu seient, i així permetre que algú animi l'equip en el seu lloc, en el moment en què es decideix el títol de Lliga.

L'equip ho agrairà perquè l'aspecte de l'estadi serà de gala i els ànims dels afeccionats més elevats.
Es pot alliberar de forma senzilla, ràpida i fàcil, trucant al telèfon 902 1899 00, visitant el lloc web
www.fcbarcelona.cat o a través dels terminals de Servicaixa de La Caixa.
Venda entrades
Les entrades per a aquest partit es poden comprar pels canals habituals: el lloc web
www.fcbarcelona.cat, terminals Servicaixa, taquilles del club (Camp Nou), o trucant al 902 18 99 00. Cal recordar que els socis gaudeixen d'un descompte del 20% sobre la primera entrada en aquest partit.
Entre tots fem el Barça!

2 Comments:

Publica un comentari a l'entrada

<< Home