Penya Barcelonista de Lisboa

dijous, de febrer 15, 2007

La pilota, protagonista



La plantilla del FC Barcelona s'ha entrenat al camp de La Masia amb les mires posades en el pròxim partit de lliga a València.

La pilota ha tingut un paper destacat en un entrenament on s'ha potenciat el joc col·lectiu i les rematades a porta.
Frank Rijkaard ha pogut disposar de tots els membres del primer equip, a més de la participació dels jugadors del planter, Rubén i Olmo. Després d'un escalfament força intens, els jugadors s'han col·locat per parelles per practicar les passades en curt i de llarga distància.
Partits de sis contra sis
De cara al partit de diumenge vinent a Mestalla, el cos tècnic ha preparat diversos partits de curta durada. El grup s'ha dividit en quatre equips formats per cinc jugadors i el porter. Aquests enfrontaments s'han viscut amb gran intensitat i competitivitat, on l'equip format per Edmílson, Gio, Xavi, Giuly i Eto'o ha aconseguit guanyar tots els seus partits. A la part final de l'entrenament, alguns jugadors de la plantilla han practicat els llançaments des del punt de penal.

Thuram, camí de l'alta
Per la seva banda, el defensa francès, Liliam Thuram, ha seguit amb el seu treball específic a banda del grup, tot i que ja ha participat amb els seus companys en els "rondos" inicials. El jugador, sota la supervisió dels preparadors físics, ha realitzat exercicis de carrera contínua, esprints, canvis de ritme i salts.