Penya Barcelonista de Lisboa

dimarts, de gener 30, 2007

"El Saragossa suposa una motivació afegida"


"El Saragossa suposa una motivació afegida"

Des que l'entrenador holandès del FC Barcelona és a la banqueta blaugrana, el Saragossa els ha eliminat dues vegades de la Copa del Rei. És per això que Rijkaard creu que aquesta eliminatòria "ha de ser una motivació afegida".


Per superar un equip com el de Víctor Fernández, els jugadors blaugrana hauran de "tenir la mentalitat correcta", com apunta Frank Rijkaard.

A més, la concentració "també serà clau" per superar als aragonesos. L'entrenador del Barça considera els 'maños' com un equip "més fort que la temporada passada", encara que admet que trobaran a faltar la presència de Pablo Aimar: "És el seu jugador més creatiu, la figura del seu equip. El trobaran a faltar, és clar."


La Copa, un dels objectius
El FC Barcelona té marcat com un dels objectius prioritaris de la temporada la Copa del Rei, una competició que desitgen els de Rijkaard: "Traient conclusions, mirant endarrere, en un programa tan dens com el que vam tenir la temporada passada, l'eliminació de la Copa ens va anar bé. Aquest any, però, esperem arribar al més lluny possible, però per això demà caldrà jugar un bon partit davant un bon equip. La Copa és, per tant, un dels objectius."


Confiança en Rodríguez Santiago
Quan Frank Rijkaard ha estat preguntat per les suposades 'ajudes' arbitrals que el seu equip està rebent per part del col·lectiu arbitral, l'holandès ha estat contundent amb la seva resposta: "No estic d'acord. L'àrbitre està al camp per fer el seu treball de la millor forma. Tinc confiança en tots els àrbitres. Després d' un partit sempre hi ha algú que es queixa. Normalment jo no ho faig."


Les paraules d'Edmílson
Un altre dels temes tractats en la roda de premsa prèvia al partit de Copa davant el Saragossa han estat les declaracions d'Edmílson sobre com un futbolista ha d'actuar en la seva vida privada per després rendir a un nivell òptim en un terreny de joc. Rijkaard ha comentat que "el vestidor ho ha aclarit tot": "Edmílson va parlar en general. És un missatge en general que està bé. És curiós. Crec que Edmílson ha donat un missatge des del seu punt de vista de com viu ell l'esport. Després comença el joc i hi ha periodistes que busquen a d'altres jugadors. Al vestidor està tot aclarit, no hi ha cap problema. Tots els jugadors del Barça són aquí perquè s'ho mereixen. Han fet una vida adequada per ser futbolistes del Barça, No estic preocupat."


Eto'o i Messi
Sobre les incorporacions aviat de dos dels jugadors que estan actualment de baixa a la plantilla blaugrana, Samuel Eto'o i Leo Messi, Rijkaard s'ha limitat a apuntar que és un tema dels metges el saber quan estaran llestos: "És un tema per als metges. Jo sóc el seu entrenador i sempre dic que tan de bó sigui com més aviat millor. Però per tornar, abans han de tenir l'alta mèdica."

4 Comments:

Publica un comentari a l'entrada

<< Home