Penya Barcelonista de Lisboa

dijous, de desembre 21, 2006

El club troba el noi japonès


El club troba el noi japonès

Després de la derrota a la final de la Copa Mundial de Clubs, els plors d'un nen japonès van simbolitzar, a les planes dels diaris, la decepció de l'afició blaugrana.
El club l'ha localitzat i el convidarà a viure un partit en directe al Camp Nou.

El rostre de la decepció blaugrana al Japó, ja té nom: Leo Miyagata.

La imatge d'aquest jove aficionat plorant desconsolat, amb una bufanda blaugrana al coll, després de la derrota del Barça contra l'Internacional de Porto Alegre va fer la volta al món, especialment després que es publiqués a diversos diaris catalans, tant esportius com d'informació general.

El repte de localitzar-lo

Aquella imatge, que va arribar al cor de molts aficionats, es va convertir en un repte per al club, tal com va anunciar el president Joan Laporta, durant el tradicional dinar de Nadal amb la premsa. Amb l'objectiu de rescabalar aquella decepció, el club es va proposar la recerca d'aquell rostre desconegut, a través dels diferents socis i col·laboradors que té al Japó.

Família culer

El club va iniciar la recerca amb un enviament de correus electrònics als diversos contactes que té al Japó i aquest dijous s'ha rebut la resposta.

Es tracta de Leo Miyagata, fill d'una sòcia japonesa del FC Barcelona que va participar activament en les diferents activitats que va organitzar el club a Yokohama, com ara el clínic del dia 12.

A més, es dóna la circumstància que Leo va participar en el sorteig per poder sortir, al començament dels partits, al costat dels seus ídols.
Però el resultat del sorteig va fer que li toqués sortir, al Nissan Stadium, de la mà d'un jugador del Club Amèrica de Mèxic.
El club intentarà ara convidar el jove aficionat a Barcelona, perquè acudeixi a veure un partit en directe al Camp Nou i pugui saludar als seus ídols.
Els problemes derivats de la diferència horària han impedit poder concretar aquestes gestions avui mateix.