Penya Barcelonista de Lisboa

dimarts, de desembre 06, 2011

EL CLÀSSIC: Falten 5 dies – Cesc Fàbregas: “Anirem al Bernabéu a totes i amb el nostre joc, sense cap tipus de por”







http://www.youtube.com/watch?v=nzAZ_Kah9Ok&feature=player_embedded

Cesc Fàbregas: “Anirem al Bernabéu a totes i amb el nostre joc, sense cap tipus de por”

El ‘4’ blaugrana assegura que, si una cosa té molt clara la plantilla de cara al clàssic del dia 10, és que al camp del Reial Madrid cal anar-hi “amb molta valentia i coratge”
El jugador afirma que les sensacions de l’equip de cara al compromís contra els de Mourinho “estant sent molt bones” i que la plantilla està “forta” per afrontar-l
Després de la
brillant victòria davant el Llevant, i tot i haver-hi abans el partit de Champions contra el BATE Borissov, és inevitable fer ja referències al pròxim partit del Barça a la Lliga, el dissabte dia 10, al camp del Reial Madrid. En una entrevista al programa ‘El Marcador’ de Barça TV, el jugador barcelonista deixa molt clar que “les sensacions de l’equip sempre han estat boníssimes” i que “sempre s’ha intentat competir al màxim”. A la vegada, afirma amb contundència que la plantilla està forta per afrontar aquest partit, que anirà al Bernabéu “a totes”, i que si una cosa no faltarà serà “la valentia i el coratge” necessaris per sortir a l’estadi del conjunt blanc “a fer el nostre joc”.
Cesc
té molt clar que, “tot i que mai se sap”, el resultat que es doni a Madrid podria ser un punt d’inflexió a la competició de la regularitat. I és que mentre que una derrota seria negativa per als interessos blaugrana, una victòria permetria seguir amb la lluita pel liderat i, a la vegada, donaria al Barça “una tranquil·litat més que bona de cara a afrontar el Mundial de Clubs del Japó“. Sigui com sigui, el d’Arenys garanteix que el Barça “lluitarà per mirar d’aconseguir els tres punts” fent el joc que el caracteritza, sortint “a guanyar, sense cap tipus de por”.
El camp del Madrid, “molt perillós”
I adverteix: “Si anem una miqueta acovardits o pensant a veure què passa, el Bernabéu és un camp molt perillós. Està clar que ells sortiran a totes i l’afició segur que hi estarà molt a sobre. Sabem que si guanya el Reial Madrid, per la diferència de punts, llavors sí que podria ser un punt d’inflexió important a la Lliga.”
Fent un repàs a l’actuació de la plantilla contra el Llevant, Cesc afirma orgullós que “ha estat un partit molt complet de tot l’equip”, i que els jugadors, ja analitzant el compromís, han notat que han estat “físicament molt bé, i tàcticament molt ben posicionats”. A la vegada, anima els seus companys a “seguir millorant i perfeccionant el sistema”. A títol personal, el ’4′ blaugrana va ser un dels protagonistes del partit després de marcar els dos primers gols del la nit. “Marcar sempre et dóna aquella sensació de felicitat, però al cap i a la fi el més important és que l’equip vagi guanyant i sumant punts”, afegeix en aquest sentit.
Nou gols, tres fruit de rematades de cap
En el que va de curs, Cesc Fàbregas suma ja nou gols al seu compte particular. El futbolista destaca que aquesta xifra va molt en sintonia amb la qualitat dels companys que l’envolten: “Les passades dels meus companys són genials. En aquest sentit, sí que sento que m’estic afavorint molt del seu joc. Sempre intento esperar el millor d’ells, perquè sé que són boníssims.” D’aquestes nou dianes, tres han estat fruit de rematades de cap. Sobre aquest fet, Cesc comenta que “al Barça em trobo amb posicions més avançades, i això em dóna la facilitat de poder arribar [a l'àrea] una mica més aviat”.